GÖZDE İTALYAN LEZZETLERİ TAKSİM‘DE

Elite World İstanbul Hotel bünyesindeki The Brasserie Restaurant'ta geleneksel hale gelen “İtalyan Yemekleri Haftası” başlıyor

TURİZMİN SESİ


Dünyaca ünlü ve Akdeniz mutfağının en gözde lezzetlerini barındıran İtalyan yemekleri 18-24 Ekim 2010 tarihleri arasında The Brasserie Restaurant'ta lezzet tutkunlarını bekliyor. Street Restaurant konseptinde tasarlanmış, cephesi camekanla kaplı konforlu bir durak noktası olan The Brasserie misafirlerini bir hafta boyunca renkli dekoru ile ağırlayacak.

Şehrin merkezindeki bu gözde mekânda, Şef Aydın Gül ve ekibi tarafından hazırlanan İtalyan mutfağının birbirinden eşsiz lezzetlerinden oluşan “Scampi al Forno” (jumbo karidesler biberli tereyağı sos eşliğinde), parmesan dilimleri ile “Dana Carpaccio”, “Di Mare salatası” (karides, midye, mısır ve mevsim yeşillikleri, kremalı sos eşliğinde) başlangıç olarak sunuluyor. Fesleğen ve özel krema soslu “Lasagna Bolognese”, porcini mantarlı ve rokfor peynirli “Tortellini ai Funghi” lezetli makarna alternatifleri arasında yer alırken dana jambon ve dil peynirli “Saltimbocca Alla Romana”, özel baharatlı kekik soslu “Agnello al Forno con Timo” ve kremalı limon sos eşliğinde “Bistecca al Limone”, ana yemeklerden sadece birkaçı olarak sunuluyor.

Ünlü İtalyan şarapları eşliğinde tadılabilecek bu özel lezzetlerin ardından “Panna Cotta”, portakal dilimli “Creme Brulee” ve karamel soslu, elmalı “ Tarte Tatin” tatlı seçeneklerinden dilediğinizi tercih edebilirsiniz.

The Brasserie lezzet düşkünlerini bekliyor…
Detaylı bilgi için: 0212 313 83 83 www.eliteworldhotel.com.tr