Govego.com’un tercihi Otelz.com

Türkiye’nin en çok tercih edilen otel rezervasyon sitesi Otelz.com, Acun Medya Grubu tarafından hayata geçirilen online seyahat bilet satış platformu govego.com ile büyük bir iş birliğine imza attı

TURİZMİN SESİ

Türkiye’nin kara ve deniz yolu ulaşım firmalarını bir araya getiren en geniş kapsamlı çevrimiçi seyahat bilet satış platformu govego.com, otobüs bileti ve İDO bileti satışından sonra kullanıcılarına otel rezervasyonu yapma imkanı da sunuyor. Bu aşamada Türkiye’nin en çok kullanılan otel rezervasyon sitesi olan Otelz.com’u partner olarak tercih eden govego.com, hizmet alanını genişletmeye de devam ediyor. Site, kısa bir zaman sonra kullanıcılarına uçak bileti satın alma imkanını sunmaya hazırlanıyor.

Govego.com’un tercihi Otelz.com
Ulaşım sektöründeki birçok firmayı bir araya getirerek karşılaştırmalı bir sistemle satın almanızı sağlayan govego.com, tatil-otel rezervasyonu denince en uygun fiyat olanağı sunan Otelz.com ile kullanıcılara kolaylık sağlıyor. 5000’e yakın tesisle çalışan ve bu sayıyı her gün artıran Otelz.com üzerinden her bütçeye uygun otel bulmak hayal olmaktan çıkıyor. Online turizm sektöründeki gücünü her geçen gün artıran site, ön ödemesiz rezervasyon ve ücretsiz iptal seçenekleriyle de öne çıkıyor. Türkiye’nin yerli sermaye ile kurulan ilk ve tek ön ödemesiz çevrimiçi otel rezervasyon platformu olma özelliğiyle bilinen Otelz.com, ayrıntılı tesis bilgileri, doğrulanmış kullanıcı yorumları ve kaliteli görsellerle tatilcilerin tesise gittiklerinde sürprizlerle karşılaşmasının önüne geçiyor. Tüm bu özellikleri bir arada barındıran Otelz.com, tüm tatilcilerin olduğu gibi govego.com’un da ilk tercihi oluyor.Aynı zamanda bilet ve rezervasyon işlemleri firmaların kendi uygulamaları ile bağlı kalmak koşuluyla, web sayfası ve mobil uygulama üzerinden kolaylıkla gerçekleştirebiliyor.