GOLF TUTKUNLARININ GÖZDESİ

Golf World'un en iyiler listesinde Türkiye'den de bir isim var

TURİZMİN SESİ
Dünyada golf sporunun en güçlü otoritelerinden biri sayılan Golf World dergisi, bu yılki sıralamasında LykiaLinks Antalya'yı Avrupa'nın En İyi 100 Golf Sahası arasında gösterdi.

Hizmete gireli henüz iki yıl olmasına karşın golf tutkunlarının gözdesi haline gelen LykiaLinks Antalya, Golf World dergisinin gerçekleştirdiği Avrupa'nın En İyi 100 Golf Sahası değerlendirmesinde 63'üncü sırada yer aldı. Listeye Türkiye'den giren tek isim olan LykiaLinks Antalya, aynı zamanda sıralamada yer alan golf sahaları arasındaki tek golf oteli olma özelliği taşıyor.

Pek çok ayrıntılı kriter üzerinden yapılan değerlendirmede, sahaların tasarım kalitesi, zorluk derecesi ve genel estetiği belirleyici faktörler oldu. Değerlendirme sürecinde bu yıl ilk kez Avrupa Golf Turnuvası'na katılan farklı ülkelerden oyuncularla anketler yapılarak görüşleri alındı. Bunun yanı sıra dünyanın en iyi golf sahası tasarımlarını gerçekleştiren mimarlarla konuşuldu ve Avrupa'daki golf federasyonlarının, golf yazarlarının, Avrupa'nın farklı ülkelerine golf turizmi için giden turistlerin ve golf sahası blogger'larının görüşlerine başvuruldu.