GOLF TURNUVASI VİTA PARKTA YAPILDI

The Marmara Bodrum Golf Turnuvası 3 – 5 Nisan 2009'da gerçekleşti

TURİZMİN SESİ


Yaz aylarının en çok tercih edilen adresleri arasında yer alan ve farklı konseptiyle ilgi odağı haline gelen The Marmara Bodrum, 2009 yılının ilk turnuvasını Vita Park Golf'te düzenledi. 3 – 5 Nisan 2009 tarihleri arasında gerçekleşen ve her yıl düzenlenmesi planlanan The Marmara Bodrum Golf Turnuvası erkeklerde 2, bayanlarda ise 1 kategoride gerçekleştirildi.

2009 yazının en çok ilgi gören golf turnuvası olmaya aday olan The Marmara Bodrum Golf Turnuvası'nın konuk oyuncusu ise Golf Magazine ve Golf Digest dergilerinin “dünyanın en önde gelen golf oyuncusu ve eğitmenlerinden” olarak nitelendirdiği Mike Adams oldu.

İstanbul Golf Kulübü, Kemer Golf & Country Club, Klassis Golf Club ve Ankara Golf Kulübü üyelerinin katılımcı olarak yer aldığı The Marmara Bodrum Golf Turnuvası, uzun kış döneminin ardından Bodrum'u özleyen ve golfe gönül verenlerin hem Bodrum hem de golf keyfini bir arada yaşayabildiği bir turnuva oldu.

Turnuvaya katılanlar arasında Ahmet Ağaoğlu, Halil Bahçecioğlu, Raif Bilir, Rino Colamarino, Tanıl Esemenli, Rana & Osman Esen, Beyhan & Adil G. Benardete, Erol İslamoğlu, Şebnem Kefeli, Ayşe Narin, Selahattin Özdoğan, Bülent Özgören, Fikret Öztürk, Norge & Frank Reichenbach, Can Sandıkçıoğlu, Engin Taviloğlu, Serra Tokar, Fikret Ünlü ve Fehmi Zorlu gibi isimler vardı.




Turnuva sonuçları ise şöyle gerçekleşti:
ÖDÜLLER
En iyi Gross
Bayanlar
1. Beyhan Benardete
Erkekler
2. Selahattin Özdoğan

Longest Drive
Bayanlar
Yurdanur Akkaş
Erkekler
Raif Bilir

Closest To The Pin
Cavit Yıldız

Bayanlar Kategori A
1. Serra Tokar
2. Beyhan Benardete
3. Rana Esen

Bayanlar Kategori B
1. Adalet Çimen
2. Norge Reichenbach
3. Merve Sarıgöl

Erkekler Kategori A
1. Selahattin Özdoğan
2. Fransis Reichenbach
3. Peter Shaw

Erkekler kategori B
1. Ahmet Küçük
2. Hazım Evrengil
3. Edip Soyak

Erkekler Kategori C
1. Rino Colamarino
2. Refik Say
3. Ali Karababa

Özel davet ile turnuvaya katılan olan golf tutkunları, Türkiye'nin ilk SLH üyesi ve Five Star Diamond ödüllü The Marmara Bodrum'da muhteşem Bodrum manzaralı havuz başında yapılan gala gecesi ve ödül töreninde keyifli anlar yaşadılar.



Golfseverlerin yeni gözdesi Bodrum'un en çok tercih edilen markası The Marmara Bodrum, 2009 yılı boyunca 'Golf Lovers' paketleri ile 2000 golfseveri ağırlamayı hedefliyor.

The Marmara Bodrum Golf Turnuvası Bilgi için: 0212 334 84 15 / 324

www.themarmarahotels.com