GOLF İŞ FORUMU 12–14 MAYIS 2010’DA

KPMG, dünyada yeni ve en çok tercih edilen golf merkezlerinden Belek'te 7. Golf İş Forumu'nun dünya çapındaki konuşmacılarını duyurdu

TURİZMİN SESİ


KPMG, dünyada yeni ve en çok tercih edilen golf merkezlerinden biri olan ve Türkiye'nin önemli tesis ve gayrimenkul geliştirme bölgesi olarak belirlenen tatil beldesi Belek'te düzenlenecek 7. Golf İş Forumu'nun dünya çapındaki konuşmacılarını duyurdu. Bu yılki teması 'Küresel golf endüstrisini yeniden düşünmek, yeniden tasarlamak ve yeniden konumlandırmak' olarak belirlenen Golf İş Forumu'na konuşmacı olarak Greg Norman ve Annika Sorenstam katılıyor. Golfün içinde ve dışında yer alan önemli iş liderlerinin bir araya geleceği forumda bir zamanlar dünyanın en önemli golf oyuncularından biri olan, girişimci ve golf sahası tasarımcısı Greg Norman ile tüm zamanların en iyi profesyonel golfçülerinden ve yeni girişimcilerden Annika Sorenstam konuşma yapacaklar.

Ayrıca Future Markası'nın Yönetim Kurulu Başkanı Mario Natarelli, küresel marka danışmanı olarak golfün başarılı bir şekilde konumlandırılması ve gelişiminin nasıl olacağı ve markayı rekabetin önünde tutma konusunda bilgi verecek. Citi Emlak ve Kiralama Grubu'nun Direktörü Giovanni Gregoratti, ise bankacılık sektörünün golf ile ilgili gelişmelere olan hevesini anlatacak. Uygun proje hazırlanması konusunda öneriler verecek olan Gregoratti, Citibank gibi geliştirici yaklaşım organizasyonları öncesinde ihtiyaç duyulan arka plan çalışmalarından da bahsedecek.

35'in üzerinde golf endüstrisi lider profesyonelini bir araya getirecek olan Golf İş Forumu 12–14 Mayıs 2010 tarihinde Gloria Resort'ta Türk geliştiricilerin de katılımıyla gerçekleşecek.

• Alexandra Armas, Murahhas Üye, Avrupa Kadınlar Turu
• Hasan Besneli, Yönetim Kurulu Başkanı, Belek Golf Kulübü
• Tenniel Chu, Murahhas Üye, Mission Hills Golf Kulübü
• Peter Harradine, Ilke ve Kıdemli Mimar, Harradine Golf
• Achilles V. Constantakopoulos, Genel Müdür, Temes S.A.
• Haluk Kaya, Yönetim Kurulu Başkanı, Bekay Property Partners
• Gary Michel, İcra Başkanı, Club Car
• Steve Mona, İcra Başkanı, Dünya Golf Vakfı
• Chris White, Genel Müdür, Aldar Golf

Golf endüstrisinin önemli konularına odaklanacak organizasyonda golf pazarının genişlemesi hakkında uzmanların görüşlerinin de yer alacağı pek çok tartışmanın moderatörlüğünü Living Golf Show'un sunucusu, CNN International spor spikeri Justin Armsden gerçekleştirecek. Ayrıca gelişen bir golf pazarı olmanın Türkiye'ye vaad ettikleri, endüstrinin ve finansal eğilimlerin gidişatı ve yerel pazarlarda golf endüstrisi fırsatları üzerine de bir oturum gerçekleştirilecek.

KPMG'nin Avrupa, Orta Doğu ve Afrika Golf Danışmanlığı Başkanı Andrea Sartori forumla ilgili olarak “Golf İş Forumu, EMA (Avrupa, Orta Doğu ve Afrika) bölgesindeki lider golf etkinliğidir ve golf işinizi uluslararası boyutlara taşımak, yatırımcı ve girişimcilerle tanışmak, bağlantılar kurmak veya endüstrinin önemli konularını uzmanlardan öğrenmek için harika bir fırsattır” dedi.