GOETHE ENSTİTÜSÜ BRUNCH’I

Goethe Institut İstanbul , Litera'da İstanbul Film Festivali konukları ve Festival Jürisi'nin katılımı ile bir brunch düzenledi

TURİZMİN SESİ


Goethe Institute -Istanbul Müdürü Claudia Hahn-Raabe'nin ev sahipliğinde gerçekleştirilen brunchta festivalin ilk haftasını geride bıraktığımız günde konuklar birbirleriyle izledikleri ve izleyecekleri filmleri paylaştı. İstanbul ve festival hakkında sohbet etme fırsatı buldu.

Boşluk'un yönetmeni Gaspar Noé, Amrika'nın oyuncusu Nisreen Faour, Rehine'nin yönetmeni Lucas Belvaux, Yoldaş Modası'nın yönetmeni Marco Wilms ve Frank Schäfer, jüri üyelerinden Güven Kıraç ile Ülkü Duru,Serra Yılmaz, Sabine Küper Büsch, Thomas Büsch, İKSV Genel müdürü Görgün Taner ve birçok konuk Claudia Hahn-Raabe'nin ev sahipliğinde yapılan brunchta gözümüze çarpan ilk isimlerdendi. Brunch 'a Almanya'nın İstanbul Başkonsolosu Brita Wagener de katıldı. Goethe Institut İstanbul çalışanlarının misafirlerle yakından ilgilendiği brunch , festivalin en renkli yan etkinliklerinden biri olarak göze çarptı.