GLOBAL ACCESS ITB BERLİN FUARI’NDA

Online rezervasyon konusunda, ülkemizin ilk firmalarından biri olan Global Access, 11 ile 15 Mart 2009 tarihleri arasında, Almanya ITB Berlin 2009 Turizm Fuarı'nda, 'Merlin Online Rezervasyon Sistemi'ni, dünyaya tanıtacak

TURİZMİN SESİ


Global Access ITB Berlin Turizm Fuarı'nda; teknoloji şirketleri bölümünde fuar stand numarası 158- salon numarası 6,1 ile ülkeler bölümünde fuar stand numarası 201- salon numarası 3,2 olmak üzere; 2 ayrı holde yer alacak.

Dünya seyahat endüstrisini online çatı altında toplamayı hedeflediklerini kaydeden Global Access Yönetim Kurulu Başkanı Selami Çelebioğlu, 2010 yılı sonuna kadar, dünya genelindeki 3 binin üzerindeki acentayı sisteme katarak, yılda 100 binin üzerinde rezervasyon almayı planladıklarını belirtti.

Selami Çelebioğlu, “Sisteme ürünlerini giren oteller, araç kiralama firmaları veya diğer hizmet sağlayıcılar; bu sayede ürünlerini, gerek yurtdışında, gerekse yurtiçinde birçok acentaya ve son kullanıcıya ulaştırma imkanına sahip olacaktır” dedi.

Klasik acentacılığı, internete taşıyoruz

Proje ile klasik acentacılığı internet dünyasını taşıyacaklarını açıklayan Selami Çelebioğlu, "Merlin sistemine dâhil olan acentalara; 4 farklı çözüm önerisi sunuyoruz. Acenta, isterse sadece üye olarak tüm ürünlere erişerek satın alma yapabilir.

'Whitelabel' çözümünü kullanmak isteyen üyemiz ise, kendine ait bir internet adresinden kendi logosuyla sistemdeki ürünlerin satışını gerçekleştirebilir. 'Private label' çözümünü kullanmak isteyen üyemiz olursa, kendi logosuyla birlikte kendi Sanal POS' unu kullanabilecek ve son kullanıcının muhatabı tamamen kendisi olacaktır.

Veya diğer bir öneri olarak, acentaya, firmasına özel, tüm dataların kendisine ait olacağı, online seyahat satış sitesini kuracağız" diye konuştu.