GISELE İSTANBUL’DA

Ünlü Top Model Gisele Bündchen, Ipanema Gisele Bündchen yeni sezon plaj terliği ve sandalet koleksiyonunu tanıtmak üzere Türkiye'ye geldi

TURİZMİN SESİ-Özgür Güvenç

2011 yaz koleksiyonunun Avrupa lansmanı için İstanbul Suada'da gerçekleşen etkinlikte Gisele Bündchen bu sene ilk defa oluşturulan iki ayrı terlik ve sandalet koleksiyonunu Türkiye ve Avrupa basınına tanıttı. Her biri kendi alanlarında başarılı yaklaşık 200 Türk kadını da Twigy Yönetim Kurulu Başkanı Sinan Öncel'in ev sahipliğindeki geceye katıldı. Suada'da düzenlenen defile öncesinde yapılan basın toplantısında, İstanbul'un çok güzel bir şehir olduğunu belirten Gisele Bündchen:” Baklava ve kebabı çok sevdim” dedi. “Firmanızın yürüttüğü sosyal sorumluluk projelerinin benzerini Türkiye için de yapacak mısınız?” sorusuna karşılık, çevreyle ilgili projelerinin global olduğunu ve tüm dünyayı kapsadığını kaydetti.

Türkiye'de Twigy tarafından dağıtılan İpanema Gisele Bündchen markası, markanın en çok satıldığı ülkeler arasında yer alması nedeniyle, İstanbul basın lansmanı yapılan şehirler arasına girdi. Bundan önceki yıllarda Madrid, Berlin ve Paris'te yapılan ve basının çok büyük ilgi gösterdiği basın toplantılarının İstanbul'da yapılan dördüncüsüne yine çok büyük ilgi gösterildi. Lansmanda, İpanema Gisele Bündchen'in iki ayrı koleksiyonu ''Kelebek''ve ''Sıcak Kumsallar'' düzenlenen defile ile tanıtıldı. Defile'nin ardından Twigy Yönetim Kurulu Başkanı Sinan Öncel ve Grendene Pazarlama Direktörü Alexandre Gastaldello ile birlikte sahneye çıkan ünlü model Gisele Bündchen, İstanbul'da olmaktan büyük mutluluk duyduğunu dile getirdi. İpanema Gisele Bündchen yeni sezon koleksiyonlarından elde edilen gelirin bir kısmı, her yıl olduğu gibi yine çevreci bir kuruluş olan ISA'ya aktarılacak. Brezilya'nın çevreci kuruluşlarından biri olan ISA iklim değişikliğine karşı yürüttüğü mücadele ile tanınıyor.