GIDA SEKTÖRÜ EKOL LOJİSTİK'İ SEÇTİ

14-17 Eylül tarihlerinde Moskova'da gerçekleştirilecek World Food ve 17-21 Ekim tarihlerinde Paris'te gerçekleştirilecek SIAL fuarlarına Türkiye'den katılımı organize eden İTO ve İHB, fuarların tüm taşımacılığını Ekol Lojistik güvencesiyle yapmayı seçti

TURİZMİN SESİ


1964 yılından beri her iki senede bir Paris'te gerçekleştirilen SIAL ve 1992 yılından beri her sene Moskova'da gerçekleştirilen World Food fuarlarında yer alacak Türk katılımcıların tüm lojistik hizmetlerini Ekol Lojistik üstlenecek.

Fuarların organizasyonu çerçevesinde; katılımcıların malzemelerinin depolarda toplanma, Türkiye ve fuar ülkesi için gerekli olan tüm gümrük, depolama, stand teslimatları, boş kutu depolama, iş gücü ve ekipman tahsisi, fuardan sonra geri gelecek ürünlerin yükleme, re-export, gümrükleme, ithalat taşıma ve Türkiye'de gümrük işlemlerine müteakip firmalara teslim etme işlemlerini Ekol gerçekleştirecek.

Ekol Lojistik Genel Müdürü Umur Özkal; “Bu denli önemli iki uluslararası organizasyonda Türkiye'yi temsil edecek firmaların tüm lojistik hizmetlerini karşılayacak olmak oldukça heyecan verici. Ülkemizin yurtdışında en mükemmel şekilde temsil edilmesinde katkıda bulunabilecek olmak bizim için büyük mutluluk” dedi.