GENERALİ SİGORTA’YA YENİ HİZMET BİNASI

Generali Sigorta yeni merkez ofisinde ilk gününün heyecanıyla hizmete devam edecekGenerali'nin Türkiye'deki merkezinin açılışı yerli ve yabancı davetlilerin katılımıyla yapıldı

TURİZMİN SESİ


Genel Müdürü Mine Ayhan: Generali Sigorta Genel Müdürlüğünün yeni merkezinde çalışanların yüksek bir motivasyona sahip olarak şirketi daha üst noktalara çıkartacaklarından eminim. Türkiye'deki yeni merkezinin Beşiktaş Barbaros Plaza'daki açılışını bir kokteylle kutlayan Generali Sigorta'yı iş ortakları ve acentelerin yanı sıra, İtalya'nın İstanbul Başkonsolosu Gianluca Alberini ve Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış'ın eşi Beyhan Bağış da yalnız bırakmadı. Toplantının açılışında konuşan Generali Sigorta Genel Müdürü Mine Ayhan, Generali Sigorta Genel Müdürlüğünün yeni merkezinde çalışanların yüksek bir motivasyona sahip olarak şirketi daha üst noktalara çıkartacaklarından emin olduğunu söyledi.

Ayhan'dan sonra söz alan Generali Sigorta Yönetim Kurulu Başkanı Alessandro Corsi, Bankalar Caddesindeki tarihi binadan, İstanbul'un gelişen iş merkezine taşındıklarını söyledi ve sözlerine şöyle devam etti:
“Generali Group'un global tecrübesi, ürün yenilikçiliği ve dağıtımda uyguladığı en iyi fiyatlar sayesinde, pazar liderliği ve müşteriye yakınlık konularında sadece Avrupa'da değil, Orta ve Doğu Avrupa, Asya ve gelişmekte olan pazarlarda da şampiyon durumundayız. Güçlü yerel yönetimlerimiz pazara yakın olarak karar alınmasını sağlıyor. 90.000'in üzerindeki acentemiz, yaklaşık 50.000 finansal danışman, dünya genelinde 6.000 civarındaki banka şubesi ve 22.000 ortaklık anlaşmasından oluşan çok kanallı dağıtım stratejimiz sayesinde 70 milyondan fazla müşteriye hizmet veriyoruz. 2010 yılında her bir pazar operasyonunun önemli katkısı sayesinde prim hacmimizi 73,2 milyar

Euro'ya yükselttik.”
Dünya çapında 1831 yılından beri, Türkiye'deyse 1863'ten beri faaliyette bulunduklarını sözlerine ekleyen Corsi, “Burada dünyanın en büyük sigorta ve finans gruplarından ve dünyanın en büyük çokuluslu çalışan hakları sağlayıcılarından birinin güçlü ve samimi desteğine güvenebilirsiniz” diyerek sözlerini tamamladı. Generali Sigorta Yönetim Kurulu Başkan Vekili Michaela Scotellaro ise Mine Ayhan'ın liderliğinde Generali Sigorta'nın Generali Grubun Türkiye'deki bayrağını layığıyla taşıdığını belirterek, “Büyük bir ailenin parçası olarak, global bir varoluşla, tecrübe ve kimlik farklılıklarımızla, ortak arzumuz bir bütünlük içinde büyümek. Generali Sigortanın tüm çalışanları sayesinde geçen yılın sonunda çok iyi sonuçlara ulaştık ve 2011 için beklentiler daha da iyi” şeklinde konuştu.