GENÇ TURİZMCİLER ZİRVESİ

Genç Turizmciler Derneği, sektöre dair uzman görüşlerin bir araya geleceği ve turizm sektörünün yarınının konuşulacağı yeni bir etkinliğe imza atıyor

TURİZMİN SESİ
Genç Turizmciler Derneği'nin “Genç Turizmciler Zirvesi” adıyla bu yıl ilk kez gerçekleştireceği etkinlik, 22-23 Haziran tarihleri arasında Kadir Has Üniversitesi'nde. Etkinliğe sektörden ve bürokrasiden önemli isimlerin katılacağı bildirildi. Kriz sonrasında turizm sektöründe oluşacak değişimlerin ve istihdam alanlarının ele alınacağı oturumlara üniversite öğrencileri, çalışanlar ve sivil toplum kuruluşlarından katılımcıların ilgi göstermesi bekleniyor.

Turizm camiasında gündem yaratması beklenen Genç Turizmciler Zirvesi, turizmde girişimcilikten markalaşmaya, liderlikten insan kaynaklarına geniş yelpazeden birçok konuyla ilgili oturumlara ev sahipliği yapacak. Bu konularda yeni çözüm ve fikir alanları oluşturmayı hedefleyen Genç Turizmciler Derneği, sektör içerisinde bu tür aktivitelere olan ihtiyacı karşılamak amacıyla bu zirveyi gerçekleştirmeye karar verdiğini bildirdi. Zirvede birçok üst düzey yöneticinin ve CEO'nun panelist olarak katılması bekleniyor. İki günlük zirvenin kapıları konuya ilgi duyan herkese açık ve ücretsiz.


Yer: Kadir Has Üniversitesi Toplantı Salonu, Kadir Has Caddesi
Cibali / İSTANBUL
34083
Tarih: 22-23 Haziran
Saat: 9:45-16:00

İletişim:
www.gencturizmcilerzirvesi.com  
Tel: 05553659977 / 05322273819
Bulut Bağcı&Mert İnanır
LCV

Email: gencturizmciler@gmail.com