GENÇ MÜZİSYENLER MARTI’DA SAHNE ALDI

Martı Istanbul Hotel ve Lila Müzik işbirliğinde gerçekleştirilen “Martı Klasikleri” klasik müzik konserleri, 13 Kasım Perşembe akşamı “Güher & Süher PEKİNEL ile Dünya Sahnelerinde Genç Müzisyenler”i konuk etti

TURİZMİN SESİ

Martı Istanbul Hotel ile Lila Müzik işbirliğinde gerçekleşen “Martı Klasikleri” adlı klasik müzik konserleri üçüncü sezonunda, klasik müzik seven konuklarına keyifli anlar yaşatmaya devam ediyor. 13 Kasım Perşembe akşamı saat 20:00’de Martı Istanbul Hotel’de gerçekleşen  “Güher & Süher PEKİNEL ile Dünya Sahnelerinde Genç Müzisyenler” konseri ile müzikseverler unutulmaz bir akşam yaşadı. 
 
 
Konuklar Sanatçılarla Sohbet Etme İmkânı Buldu…
Bu özel gecede, dört yıldan bu yana “Güher & Süher PEKİNEL ile Dünya Sahnelerinde Genç Müzisyenler” projesi kapsamında, yurt dışında eğitim alan ve uluslararası başarılara imza atan Dorukhan DORUK, Veriko CHUMBURİDZE, Yunus TUNCALI, Doğa ALTINOK ve Can ÇAKMUR müzikseverlere çok özel bir konser verdi. Konserin ardından Güher ve Süher PEKİNEL’in de katılımıyla, İKSV Genel Direktörü Yeşim Gürer OYMAK moderatörlüğünde genç müzisyenlerle eğitimleri ve kariyer planları hakkında keyifli bir sohbet gerçekleştirildi. Konukların da  sohbete katılma imkanı bulduğu gece birbirinden keyifli anlara sahne oldu.