GEMİDE BALIK’DA “ARMAĞAN” VAR

Bulut Kalkavan ve Canan Parlak'ın ev sahipliğini yaptığı, Armağan Yenice ile Her Cumartesi canlı müzik performans gecesinde ünlüler geçidi yaşandı

TURİZMİN SESİ-CANAN ÖZGEN

Gemide Balık'da gerçekleşen geceye ünlü isimler akın etti. Zaman zaman birbirinden renkli anların ve keyifli sohbetlerin yaşanması da gözlerden kaçmadı. Organizasyona en büyük desteği veren Bulut Kalkavan ve eşinin şıklığı gecenin en dikkat çeken ismiydi.

Göze çarpan isimler arasında sahne alan TRT sanatçısı Armağan Yenice başta olmak üzere, Arzu Kırali,Hanife Demirkol, Mürşide Üstündağ, Macide Yıldız, Hülya Becergen, Hediye Sonkaya, Güliz Mumcu, Marmara Yelken Kulübü GM Begüm Berker, Filiz Şimşek, Rana Başar ve Ozan Başar, Acıbadem Lions Başkanı Nihal Yıldırım, Toka Kuaför Koordinatörü Aylin Kunt ve çok sayıda TRT ses sanatçısı yer aldı.

Kartal sahil yolunda ki Gemide Balık Restoran; medya, sanat ve iş dünyasından önemli isimlerin katılımıyla gerçekleşen organizasyonda, kısa zamanda İstanbul'un en gözde mekânları arasına gireceğinin sinyallerini verdi.
 
 
Armağan Yenice’nin büyüleyici sesi ve keyifli performansı ile renklenen gecede, davetliler alışılmadık bir balık restoranı tecrübesi yaşadı.
 
 
Gemide Balık İşletmecisi Bulut Kalkavan ve Canan Parlak tarafından hazırlanan gecede organizasyonun farkını her alternatifte hissettiren yaratıcı menüsü, davetlilerden yoğun ilgi gördü.
 
 
Deniz ürünlerini alışılmışın dışında sunarak, balık yeme alışkanlığına yeni bir yorum getiren menünün birbirinden farklı lezzetleri; İstanbul'un ve Prens Adaları'nın büyülü atmosferinde gerçekleşen gecede davetlilere ikram edildi.
 
 
Bulut Kalkavan’ın zevkli seçimleriyle baştan aşağı yenilenen Gemide Balık, aynı zamanda zarif sunumu ve şık dekorasyonuyla da konuklarından büyük beğeni topladı.
 
 
Prens Adaları’na karşı balık yeme keyfini, Kartal Sahili’ne taşımayı hedefleyen Gemide Balık, konuklarına şehrin merkezinde şehirden kaçış imkânı sunuyor. 
 
 
TRT sanatçısı Armağan Yenice repertuarındaki şarkıları bir bir okurken izleyenlerden de istek şarkılar geliyordu. Profesyonel ses sanatçısı Armağan Yenice sahne performansıyla gönüllerde taht kurdu.
 
 
Armağan Yenice için zor bir geceydi. Karşısında Armağan Yenice’yi dinleyenler birbirinden özel TRT ses sanatçılarıydı.Armağan Yenice'yi duygulanarak dinleyen annesi de oradaydı
 
 
Armağan Yenice için mola vermek gibi bir durum yoktu çünkü dinlenme sırasında yerini birbirinden değerli sanatçılar alıyordu.
 
 
Arzu Kırali İSYAN dedi yer yerinden oynadı. Sahneye tekrar gelen Armağan Yenice şarkı öncesi Mücevher sponsoru HRN Diamond Resul Kibaroğlu'na  teşekkür etti. Sahnede duygusal anlar yaşayan Armağan Yenice bu ilk gecesinde yalnız bırakmayan tüm katılan dostlarına tek tek teşekkür etti. Çiçek gönderip onurlandıranlar da unutulmadı, isimlerini teker teker okudu. Sahnede şansın bol olsun diyerek bileklik hediyesini de unutmadı.
 
 
Tüm sevenleriyle sabah saatlerine kadar eğlence devam etti.
 
 
Günün anısın Sahne Blue'de  pasta kesildi iyi dileklerle hep eğlence olsun dendi.
 
GEMİDE BALIK VE SAHNE BULUE RESİMLER