GALİP GÜR'DEN SETUBAL KOYUNDA AÇILIŞ

Dünyanın En Güzel Koyları Birliği'nin Bodrum'lu başkanı turizmci Galip Gür Azur Adaları Horta koyunda incelemelerde bulundu ve Portekiz'in Setubal Koyunda açılış yaptı

TURİZMİN SESİ


Haber Merkezi
Azor-Horta(Anayurt)- Merkezi Fransa’da bulunan Dünyanın en güzel koyları birliği başkanı Bodrum'lu turizmci Galip Gür Portekiz’in Azor adalarında bulunan Horta koyunda incelemelerde bulundu. Horta Belediye Başkanı Joao Castro çeşitli incelemeler yapan Galip Gür ziyaretin son gününde aralarında Portekiz resmi devlet televizyonu RTP ve diğer yerel kuruluşların ve basın mensuplarının hazır bulunduğu bir basın toplantısı gerçekleştirdi. 
 
 
Horta Belediyesinde yapılan basın toplantısında Galip Gür basın mensuplarının  çeşitli sorularına 
“ 2012 eylül ayında Bodrum’da gerçekleştirdiğimiz Dünya kongresine  Başkan Joao Castro büyük bir nezaket göstererek katıldılar. Bu ziyaretlerinin karşılığında bende Horta koyuna yapılan bu daveti seve seve kabul ettim.  Karşılıklı edinmiş olduğumuz tecrübeleri aktarmış olduk.Başkanın Horta koyunu koruma amaçlı yapmış olduğu çalışmalar gerçekten beni çok memnun etti. Bu birlik sayesinde birbirimizden çok şeyler öğreniyoruz ve bu toplantıların bizim bu tecrübelerimizi paylaşmamız için çok faydalı olduğuna inanıyorum.”dedi.Galip Gür daha sonra Portekiz’de bulunan diğer bir üye Setubal koyunda Belediye tarafından yaptırılan Dünyanın En Güzel Koyları Evi ‘nin açılışını yaptı. 150 bin nüfuslu Setubal koyu En Güzel Koylar Evinin önündeki caddede ise aralarında Bodrum koyununda bulunduğu tüm üyelerin yer aldığı dev kübik stand vatandaşların ziyaretine açıldı.