GAIA SPA’DA ŞEHRİN KEYFİNİ ÇIKARIN

Grand Hyatt İstanbul, tatilini şehirden uzaklaşmadan geçirmek isteyenleri, masözlerin şifalı ellerinde hafiflemeye, havuz keyfini doyasıya yaşamaya davet ediyor

TURİZMİN SESİ

Otel bünyesindeki Gaia Spa, siz güneş ve havuzun tadını çıkarırken, June Jacobs ürünleriyle cildinizi tazeliyor.Yaz aylarının keyfini şehrin merkezinde sürdürmek isteyenleri, Grand Hyatt İstanbul bünyesindeki Gaia Spa’da çok özel anlar bekliyor. Ruh ve beden üzerinde etki yaratmayı hedefleyen Gaia Spa, masajların yanı sıra cilt bakımlarıyla da zinde bir görünüme kavuşmanız için seçenekler sunuyor.
 
 
Masajlarının yanı sıra Gaia Spa, sağlık ve spor merkezi, fitness stüdyosu, masaj, yüz bakımı, vücut bakımı ve özel bakımların yapıldığı dört farklı terapi odasıyla, tepeden tırnağa yenilenmeyi sağlıyor.
June Jacobs markasının ürünlerinin kullanıldığı Gaia Spa, kişiye özel ürün serileri ve mevsimsel bakımlarıyla sezona özel cilt ve vücut bakımları sunuyor. Peeling arındırıcı özelliğine sahip, enzimlerin gücü ve vücut kremlerinin besleyiciliğini birleştiren June Jacobs’a ait Tropikal Vücut Maskesi, cildinizi tazeleyerek yeniliyor.Daha iyi hissetmek, daha iyi görünmek ve daha iyi yaşamak için Grand Hyatt İstanbul Gaia Spa mükemmel bir adres!