FILMBRUNCH İLE PASKALYA KUTLANDI

Goethe Institute -Istanbul Müdürü Claudia Hahn-Raabe'nin ev sahipliğinde gerçekleştirilen brunch, ünlü Alman oyuncu Barbara Sukowa onuruna verildi

TURİZMİN SESİ-HANDE KURT


İstanbul Film Festivali'nin açılışının hemen ertesinde verilen  filmbrunch'ta konuklar  hem İstanbul  Film Festivali hakkında sohbet etme fırsatını  buldu hem de paskalyayı kutladı.

Film Brunch Paskalya kutlamasına katılan misafirler arasında  Almanya'nın  İstanbul Başkonsolosu Jutta Wolke  ile Hollanda İstanbul Başkonsolosu Onno Kervers ve eşi de vardı.

Ünlü Alman oyuncu Barbara Sukowa, filmbrunch sırasında konuklara kısa bir konuşma da yaptı. İlk kez geldiği İstanbul'dan çok etkilendiğini belirtti.

Goethe Institute -Istanbul Müdürü Claudia Hahn-Raabe , gelenekselleşen Paskalya brunch kutlamasının yedinci kez yapılmasından mutluluk duyduğunu ifade ederek konukların paskalyasını kutladı. 

 
 
Turizminsesi Ekibi olarak , Hıristiyan aleminin Paskalyasını en içten dileklerimizle kutluyoruz. Tüm Goethe Institute-İstanbul ekibini de geleneksel hale getirdikleri filmbrunch için tebrik ediyoruz.