FESTİVAL ERİKLİ’DE DEVAM EDİYOR

Keşan Belediyesi Sosyal Tesisleri önünden başlayan kortej yürüyüşü Pazar yerinden dönülerek yine Keşan Belediyesi Sosyal Tesisleri önünde sona erdi

BORA ÖZGEN-TURİZMİN SESİ


Yürüyüşe Keşan Kaymakamı Metin Borazan ile Keşan Belediye Başkan Yardımcısı Cemil Kılavuz, Belediye Meclis üyeleri Yılmaz Karataşoğlu ve Serdar Dinçer ile CIOFF Türkiye Genel Sekreteri Muammer Arslan, Keşan Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Ayşegül Arslan Aydın, Keşan Belediyesi Basın ve Halkla İlişkiler Sorumlusu Erdoğan Demir ile Erikli' deki tatile gelen halk katıldı.

Kortej Yürüyüşü'nün ardından ekipler belediye tesislerinde gösterilerini sundular.

Buradaki gösterileri de Keşan Kaymakamı Metin Borazan, Keşan Belediye Başkan Yardımcısı Cemil Kılavuz ile CIOFF Türkiye Genel Sekreteri Muammer Arslan ile 1000'e yakın kişi izledi.

İspanya, Endonezya SMA 28, Ukrayna, KKTC Gönyeli Belediyesi Halk Oyunları ekibi ve Bakırköy Ezgi Folklor Araştırma Derneği ekibinin gösterileri büyük beğeni topladı.

UKRAYNA EKİBİ


PLAJ VOLEYBOLU TURNUVASI
Öte yandan Erikli Sahili'nde festival etkinlikleri kapsamında Erikli Sahili'nde düzenlenen Plaj Voleybolu Turnuvası'na da 16 takım katıldı.
Turnuvada ilk gün oynanan maçlar sonunda 3 takım elendi.Turnuvada maçlar her gün 18.00'de başladı.

Maçlar eleme usulü oynandı.Turnuva hakemliğini ise Hasan Nural, Kadir Mutaf ve Güray Ece yaptı.