FENERBAHÇE TÜRK TELEKOM ANKARA’DA ATAMA

Fikret Çelik Fenerbahçe Spor Kulübü Türk Telekom Ankara Tesisleri'ne Işletme Müdürü Olarak Atandi

TURİZMİN SESİ
HABER MERKEZİ-Fenerbahçe Spor Kulübü Türk Telekom Ankara Tesisleri'ne Işletme Müdürü olarak Fikret Çelik atandı. Çelik bugüne kadar; Erdek Emniyet Kampı, Çeşme Altınyunus Hoteli, Marmaris Moonamar Hotel, Etap Altınel Hoteli, Ankara Sheraton Hotel Towers Ankara Sürmeli Hotel, Repa Reklam Ajansında çalıştı. Son olarak Arı Spor ve Dinlenme Tesislerinde 14 yıl İşletme Müdürü olarak görev yapan Fikret Çelik bir çok organizasyon gerçekleştirdi. Artemis açılış organizasyonu, Hürriyet Gazetesi Ankara Tesislerinin açılış organizasyonu, Milliyet Gazetesi Tesisleri açılış organizasyonu, Sheraton oteli bünyesinde bir çok organizasyon ve CTV Açılış organizasyonu bunlardan bazıları. Çelik, Tursem Turizm fuarı ve seminerlerinin yanı sıra personel ve yönetim organizasyonlarında da bulundu.

Fenerbahçe Spor Kulübü Türk Telecom Ankara Tesisleri hakkında; İncek'de, 32 dönüm arazi üzerine kurulu, Fenerbahçe Spor Kulübü Türk Telekom Ankara Tesisleri, sağlık, spor, konaklama, yiyecek ve içecek hizmetleri sunmakla birlikte, sosyal, kültürel yaşama da farklı renkler katıyor.Şehirden sadece 15 dakika uzaklıkta yer alan Fenerbahçe Spor Kulübü Türk Telekom Ankara Tesisleri'nde butik otel anlayışıyla hizmet veren 32 adet yüksek standartlarda oda bulunmakta. Konferans ve toplantı salonları ile iş dünyasına da hizmet veren tesis de 20 ve 350 kişilik, 324 m2 Gölbaşı Salonu, 324 m2, Çankaya Salonu, 061 m2 İncek Salonu 100 m2 Kanarya Salonu ve 100 m2 Dikmen Salonu olmak üzere toplam 5 adet toplantı salonu yer alıyor. Fenerbahçe Spor Kulübü Türk Telekom Ankara Tesisleri açık alanında 2.000 kişi kapasiteye kadar olan yemekli davetler için ideal bir mekân.

Kulub Tesisleri; Fenerbahçe Faruk Ilgaz Tesisleri, Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri, Fenerbahçe Lefter Küçükkandonyanis Kamp tesisleri, enerbahçe Fikirtepe Tesisleri, fenerbahçe Altyapı Tesisleri, Fenerbehçe Samim Göreç Basketbol Kapalı Spor Salonu, Fenerbahçe Koleji Kampüsü, Fenerbahçe Vefa Küçük Kapalı Yüzme Havuzu, Fenerbahçe Tam Olimpik Yüzme Havuzu, Fenerbahçe Düzce Topuk Yaylası Tesisleri, fenerbahçe Uluslararası Spor Komplexi Ülker Sports Arena, Fenerbahçe Eğlence ve Dinlenme Salonu, Fenerbahçe Muhtar Sencer Voleybol Kapalı Salonu, Fenerbahçe Üye ve Aileleri Yüzme Havuzu, Fenerbahçe Konukevi, Fenerbahçe Kürek Şubesi Sapancı Tesisleri