Fehmi Köfteoğlu’nu sonsuzluğa uğurladık

Turizm medyasının önde gelen isimlerinden gazeteci-yazar Fehmi Köfteoğlu, geçirdiği kalp krizi sonrasında yaşama veda etti

TURİZMİN SESİ


Türkiye'de turizm ve seyahat haberciliğinin önemli kalemlerinden Fehmi Köfteoğlu, evinde geçirdiği kalp krizi sonrası kaldırıldığı Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde 67 yaşında hayatını kaybetti. Zincirlikuyu Camisi'nde kılınan ikindi namazından sonra Çapa Tıp Fakültesi hastanesine ve sonrasında Feriköy Mezarlığı'nda ebedi istirahati için toprağa verildi.Türkiye turizm ve seyahat haberciliğinin değerli isimlerinden Gazeteci, yazar ve sektör danışmanı olarak uzun yıllar boyunca turizm alanında emek veren Fehmi Köfteoğlu, kalp krizi sonucu 67 yaşında aramızdan ayrıldı. 

Köfteoğlu'nun vefatı, turizm medyası ve genel olarak basın camiasında derin bir üzüntüye yol açtı. Turizm STK'ları ile olan ilişkileri dostluğu neticesinde Antalya bulunan turizmin temsilcileri Fehmi Köfteoğlu'nu yanlız bırakmadı.  Cenaze töreninde TÜRSAB Başkanı Firuz Bağlıkaya ve çok sayıda acenta da yerini aldı. Kendisi, turizm gazeteciliğine adanmış bir kariyere sahipti ve bu alanda birçok yeniliğe imza attı. Turizmgazetesi.com gibi önemli bir haber portalının kurucusu ve yayın yönetmeni olarak, sektördeki gelişmeleri ve yenilikleri kamuoyuna duyurdu.

Fehmi Köfteoğlu'nun kariyeri, sadece gazetecilikle sınırlı kalmadı; TÜRSAB'da danışmanlık yaparak sektöre yön verdi ve Ekin Grubu ile birlikte Resort Dergisi'ni yayınladı. Turizm sektörüne olan katkıları, onun ardından gelen nesillere ilham kaynağı olmaya devam edecek.

Bu vesileyle, TURİZMİNSESİ.COM ailesi olarak Fehmi Köfteoğlu'na Allah'tan rahmet, ailesine, yakınlarına ve tüm turizm camiasına başsağlığı dileriz. Onun mirası, yazdığı makaleler, yönettiği yayınlar ve sektöre yaptığı katkılarla yaşamaya devam edecek.