EYLÜL AYINDA TATİL BAŞKADIR

Bu yıl tatil yapamadım, yaz boyunca çalıştım ve artık dinlenmek istiyorum diyorsanız

TURİZMİN SESİ

Toros dağlarının eteklerine kurulu, İkiz Kayalar manzarasıyla doğa tatili yapmak isteyenler için ideal bir mekân olan Hotel Berke Ranch, Antalya Kemer’e sadece 6 Km uzaklıkta yer alıyor. Sonbahar da tatil yapmak isteyen binicilik ve doğa tutkunları için Eylül ayına özel bir fırsat hazırlayan Berke Ranch eşsiz bir tatil deneyimi için sizi Antalya’ya bekliyor.Eylül ayında kişi başı sadece 77 TL ödeyerek oda kahvaltı tatil yapabilirsiniz.
 
 
Doğal Yaşam Ve Konfor Burada Buluşuyor…
Hotel Berke Ranch’te 26 adet standart oda, 1 junior suit, 1osmanlı suiti ve 1 balayı suiti bulunuyor. Otantik havası ile farklı bir konsepte sahip olan otel tüm odalarında kullanılan ahşap mobilyaları, ilginç dekorasyonuyla doğallık ve şıklığı bir arada sunuyor. Aynı zamanda özel olarak tasarlanan Osmanlı suitiyle de tarihi bir tatil deneyimi yaşamanızı sağlıyor.
 
Binicilik Tutkunları Burada…
Hotel Berke Ranch’te hafta içi ya da hafta sonu farklı bir deneyim yaşamak isteyenler 2.500 m’lik manejde binicilik eğitimi alabilir, engel atlayabilir at binme keyfini doyasıya yaşabilirler. Ayrıca binicilik tutkunları için farklı cinslerden iyi eğitimli ve soylu atlar bulunan tesiste, rehber eşliğinde orman turlarına da çıkabiliyor.
 
Kapalı Mekânlarda Spor Yapmak İstemeyeceksiniz…
Yeşilliklerin arasında doğa tutkunları için hazırlanan açık yüzme havuzu, tenis kortu, voleybol, basketbol ve mini futbol sahaları, açık hava fitness merkezi doğayla iç içe spor yapmanızı sağlarken Hotel Berke Ranch’te ruhunuza detoks etkisi yaratacak bu aktivitelerin yanı sıra dağ bisikletleriyle de küçük gezintilere çıkılabiliyor. Ayrıca profesyonel eğitmen ekip Likya Yolu üzerindeki manzaraları, mitolojik Olympos Dağı’nı ve antik Phaselis harabelerini görebileceğiniz çeşitli orman turlarında da size rehberlik ediyor.