EUROBANK TEKFEN’DEN “YAZ KREDİSİ”

Eurobank Tekfen müşterileri “Yaz Kredisi” kampanyası ile rahat bir nefes alıyor

TURİZMİN SESİ
Bireysel bankacılık hizmetlerini “Yakın Bankacılık” yaklaşımı altında “müşterisine en yakın banka” olma hedefiyle sürdüren Eurobank Tekfen, tüketici kredisi almak isteyenler için “Yaz Kredisi” kampanyası ile özel fırsatlar sunuyor. “Yaz Kredisi” kampanyası kapsamında, 36 aya varan vade imkanı ve 20 bin TL'ye kadar aylık yüzde 1,09'dan başlayan faiz oranları ile müşterilerine ödeme kolaylığı sağlayan Eurobank Tekfen, kredi kullanan tüm müşterilerine, 1 yıl süreyle geçerli Back-Up özel hizmet paketi üyeliği hediye ediyor.

Kampanya kapsamında, Eurobank Tekfen'de ilk kez Kredili Mevduat Hesabı açtıran müşteriler yıl sonuna kadar indirimli kredili mevduat hesabı faiz oranı ve internet şubesi üzerinden ücretsiz EFT işlemi gerçekleştirme avantajından da yararlanabiliyor. Kampanya kapsamında 2 adet otomatik fatura ödeme talimatı veren ya da hali hazırda en az 2 adet otomatik fatura ödeme talimatı bulunan Eurobank Tekfen müşterilerinden, belirtilen kredi dosya masrafının sadece yüzde 50'si alınıyor.

Kampanya 15 Temmuz 2011 tarihine kadar geçerli olacak.
* Eurobank Tekfen, değişen piyasa koşullarına bağlı olarak belirtilen şartları, kampanya süresini , faiz oranlarını, hizmet komisyon oranlarını tek taraflı olarak değiştirmeye yetkili olupyukarıda sayılan avantajlardan yararlanıp yararlanmamak bankamız takdirindedir.