EUROBANK TEKFEN,KOBİDER ANLAŞMASI

Oda Anlaşmaları Özel Paketi ile KOBİ'lere verdiği desteği artıran Eurobank Tekfen, KOBİDER'e özel paket ile de KOBİ'lerin yanında olacak

TURİZMİN SESİ
KOBİ'lere yönelik çalışmalarına 2009 yılının ikinci yarısından itibaren hız veren, şube ağı ile birlikte İşletme Bankacılığı uzman kadrosunu da genişleten Eurobank Tekfen, 2010 yılında da ticari odalar ve dernekler ile gerçekleştirdiği anlaşmalar ile KOBİ'lerin yanında olmaya devam ediyor.

Eurobank Tekfen, KOBİDER Anlaşması ile KOBİ'lerin Yanında
KOBİ'lere ulaşırken hem firmaların, hem ortaklarının nakit akışlarına destek olmayı ve finansal çözümler sunmayı hedefleyen Eurobank Tekfen, 8 Nisan tarihinde, Küçük ve Orta Büyüklükteki İşletmeler Derneği (KOBİDER) ile bir protokol anlaşması gerçekleştirdi. İmzalanan “KOBİDER Özel Paketi” protokolü sayesinde dernek üyeleri, işletme finansmanı gereksinimlerini uygun şartlarla karşılamak üzere, Eurobank Tekfen'deki özel kredi olanaklarından faydalanabilecek.

“KOBİDER Özel Paketi” ile Dernek Üyelerine Avantaj Sağlanacak…
KOBİDER merkezinde gerçekleşen kredi protokolü imza törenine, Dernek Başkanı Nurettin Özgenç'in yanı sıra, Eurobank Tekfen Perakende Bankacılık Bölge Müdürü Önder Kıraytun ve Eurobank Tekfen Davutpaşa Şube Müdürü Sevgi Şahin de katıldı.

Konu ile ilgili açıklama yapan Eurobank Tekfen Perakende Bankacılık Bölge Müdür Önder Kıraytun, Eurobank Tekfen'in işbirliğine başladığı dernek üyelerine “KOBİDER Özel Paketi” ile bankacılık hizmetlerinde özel avantajlar sunduğunu, bu avantajların her firmanın finansman ihtiyacına uygun ve avantajlı faiz oranlarını kapsadığını söyledi. 2009 yılı sonunda Kredi Garanti Fonu ile “Hazine Garantili Kredi Garanti Fonu” kapsamında kullanılacak kredilere aracılık etmeye imza atan ilk bankalardan biri olan Eurobank Tekfen'in dernek üyelerinin ihtiyaçlarına göre yönlendirilmesi ve danışmanlık desteği verilmesi konusundaki çalışmaları hazır hale getirdiğini de belirten Kıraytun, anlaşma ile ilk başvuran üyeleri ekstra fırsatlar beklediğini de açıkladı.

Müşteri odaklı yaklaşımla, müşterisini dinleyen, ihtiyaçlarını anlayan ve bu ihtiyaca yönelik ürün ve hizmet sunan bir banka olan Eurobank Tekfen, KOBİ'lerin verimlilik sorunlarının giderilmesi, dış pazarlarda rekabetçi üstünlük sağlamaları, üretimlerini artırarak büyümeleri ve kurumsal yapılarını güçlendirmelerine yönelik stratejilerin geliştirilmesine katkı sağlamayı hedefliyor.

EUROBANK TEKFEN
Eurobank Tekfen, 84,3 milyar Euro (2009/yıl sonu) toplam aktif büyüklüğü ve 23.000'in üzerinde çalışanı ile ürün ve hizmetlerini 1600 şubesi, satış noktası ve alternatif dağıtım kanallarından oluşan bir network'le sunan, Avrupalı uluslararası bankacılık organizasyonu Eurobank EFG Grubu'nun bir üyesidir. Eurobank EFG Grubu, Yunanistan, Bulgaristan, Sırbistan, Romanya, Türkiye, Polonya, Ukrayna, İngiltere, Lüksemburg ve Kıbrıs pazarlarında varlık göstermektedir. Eurobank EFG, 40'dan fazla ülkede faaliyet gösteren uluslararası bankacılık grubu olan EFG Grubu'nun üyesidir.

Eurobank EFG hakkında daha fazla bilgi almak için www.eurobank.gr