ETSTUR İLE BAYRAM TATİLİNE

Etstur, yurtiçi ve yurtdışında birbirinden özel tur paketlerinin yanı sıra Kıbrıs ve Kültür Turları seçenekleri ile yılın son tatil fırsatını değerlendirmeye davet ediyor

TURİZMİN SESİ
 Etstur ile ayrıca Ajda Pekkan, Sibel Can, Candan Erçetin, Sertap Erener, Funda Arar ve gibi sanatçıların sahne alacağı otellerde yıldızlarla yan yana tatil yapma fırsatınız da var!

Kurban Bayramı'nda Etstur, her bayram olduğu gibi yine tatilcilere kaliteli, farklı seçeneklerden oluşan tur ve konaklama alternatifleri sunuyor. Yurtiçinde kişi başı geceleme fiyatı 120 TL'den, yurtışında 299 Euro'dan başlayan otel fiyatları, bayrama kadar süren Word kredi kartına özel indirimler ve 4 ay taksit erteleme fırsatı bayram tatilini daha cazip hale getiriyor.

Tüm bunlara ek olarak bu bayram ünlü yıldızların sahne aldığı otellerdeki sanatçılı programlar; ülkemizin gizli kalmış güzelliklerini ön plana çıkartan doğa ve tarih ile iç içe olma imkanı sunan kültür turları; Uzakdoğu, Güney Amerika, Güney Afrika, Ortadoğu'nun pek çok ülkesine, Avrupa'ya, Balkanlar'a kısaca dünyanın dört bir tarafına Etstur güvencesi ve kalitesi ile ulaşma imkanı veren yurtdışı turları tatilcileri mutlu ediyor.

Bu bayram da her bayram olduğu gibi Türkiye Etstur ile tatile çıkıyor.
Sonbahar hüznü, tatil mutluluğu ile birleşiyor yüzler gülüyor
Etstur Yurtiçi Turlar'ına Kurban Bayramı için tatilcilerin yoğun ilgisi söz konusu. Çeşme, Sarıgerme, Dalaman Kaş, Kalkan sonbaharda öne çıkan destinasyonlar… Geçtiğimiz yıl kasım ayında güneyde denize girilmesi bu sene de aynı beklentiyle Çeşme-Bodrum ve Antalya'yı cazip hale getiriyor. Ayrıcalıklı hizmetler alarak özel villası, kendine ait mutfağı, havuzu, Spa merkezi vb ile lükste sınır tanımayan Etstur otelleri de bayram için tatilcileri bekliyor.

Yurtdışı turların bu bayram gözdesi Belgrad ve Beyrut
Kurban Bayramı'nda yurtdışında tatil yapmak isteyen kişilerin sayısı bir hayli fazla. Yurtiçi rezervasyonlarda olduğu gibi tatil sigortası, Etstur güvencesinde rehberlik hizmeti, rezervasyondan tatil bitimine kadar daima tatilcilerin yanında olan Müşteri Hizmetleri Departmanı, 299 euro'dan başlayan fiyatlarla her bütçeye hitap eden tatil alternatifleri Etstur güvencesinde yurtdışı seyahatlerini ön plana çıkartıyor.

Sırbistan'ın başkenti Belgrad eşsiz doğası ve kültür mirası ile tatilcilerin yeni gözdesi olarak bu bayram belirirken, Beyrut gece hayatı, ünlü alışveriş merkezleri, büyüleyici ve mistik doğal güzellikleri, tarihi atmosferi ile sonbaharda tatilcileri kendisine çekiyor. Son yıllarda Dubrovnik, Orta Avrupa, Benelux, İspanya ve Rusya, İtalya'da Roma - Floransa – Venedik'e turlar ön planda. Ayrıca Fas, Mısır, Dubai, Güney Amerika, Güney Afrika, Kenya, Hindistan, Sri Lanka, Çin, Uzakdoğu tatilcileri bekliyor.

Kurban Bayramı'da kültürünüzü artırın!
Bu bayram farklı bir plan yapmak isteyenler ve mevsim itibari ile sonbaharın en güzel zamanlarına denk gelen Kurban Bayramı'nda tarihle, doğayla iç içe olmayı tercih edenler için kültür turları dikkat çekiyor. Yaz- kış cazibe merkezi olan Kapadokya ve Safranbolu'nun yanı sıra, Klikya Turu (Mersin-Tarsus-Adana-Antakya), Misya Turu (Ayvalık-Cunda-Bozcaada) tatilcileri ülkemizin binlerce yıllık geçmişine uzanmaya davet ediyor. Frigya (Eskişehir-Afyon-Kütahya), Ionya (Kuşadası-Efes-Şirince), Likya (Fethiye-Saklıkent-Batıkşehir), Karya (Marmaris plaj ve koyları) turları uygun fiyatlar, tecrübeli rehberler ve Etstur güvencesi ile size unutulmaz bir bayram tatili vaat ediyor.

Yıldızlarla bir arada tatil imkanı
Etstur'un Kurban Bayramı'nda sanatçılı program olan otellerinde talep bir hayli fazla. Sertap Erener'den Mustafa Ceceli'ye Candan Erçetin'den Funda Arar'a starlar Rixos Sungate ve Rixos Premium Belek'te sahne alacak. Sanatçılı galalarda yemeklerden sonra balo salonları bar düzeni şeklinde organize edilecek. Gala sırasında içecekler ve çeşitli aperatifler misafirlere ücretsiz ve limitsiz olarak servis edilecek.

Her iki tesiste de galaların yapılacağı salonlarda fiziksel iyileştirmeler yapıldı. Rixos Sungate'te salon 3 bölüme, Rixos Premium Belek'te ise 2 bölüme ayrıldı, bölümler zeminden yükseltilerek görüş açısı iyileştirildi. Böylece en arkada oturan misafirin de sahneyi net görebilmesi sağlandı.

Mardan Palace'da ise Ajda Pekkan ve Behzat Gerçeker'li ENBE Orkestrası sahne alıyor olacaklar.

Bayramda hangi sanatçı-nerede sahne alacak?
Rixos Sungate;
06 Kasım Pazar: Funda Arar (Bayramın 1. Günü)
07 Kasım Pazartesi: Kubat ve Hüsnü Şenlendirici (Bayramın 2. Günü)
08 Kasım Salı:Candan Erçetin (Bayramın 3. Günü)

Rixos Premium Belek
07 Kasım Pazartesi: Sertab Erener (Bayramın 2. Günü)
08 Kasım Salı: Mustafa Ceceli (Bayramın 3. Günü)

Calista Luxury Resort
07 Kasım Pazartesi: Deniz Seki (Bayramın 2. Günü)

Mardan Palace
06 Kasım Pazar: Behzat Gerçeker ve ENBE Orkestrası (Bayramın 1. Günü)
08 Kasım Salı: Ajda Pekkan (Bayramın 3. Günü)


KIBRIS OTELLERİ
Kaya Artemis
08 Ekim Cumartesi: Gülşen
29 Ekim Cumartesi: Safiye Soyman & Faik Öztürk
08 Kasım Salı: Volkan Konak (Bayramın 3. Günü)

Cratos
05 Kasım Cumartesi: Nilüfer
08 Kasım Salı: Serdar Ortaç

Merit Crystal Cove
29 Ekim Cumartesi: Emel Sayın
07 Kasım Pazartesi: Funda Arar (Bayramın 2. Günü)

Noah's Ark
08 Kasım Pazartesi: Sibel Can (Bayramın 3. Günü)