Eşsiz tatilin keyfini lüks guletlerde yaşayın

Lüks guletleri kiralama imkânı tanıyan Gulet Master, birbirinden farklı kiralama seçenekleriyle bu yaz sizi maviyle yeşilin buluştuğu koylara götürüyor

TURİZMİN SESİ


Gulet Master, şehrin kalabalığından sıkılıp, Akdeniz kıyılarında eşsiz bir tatil deneyimi yaşamak isteyenlere farklı rotalar sunuyor.İngiltere’de en güvenilir gulet tatili markalarından Gulet Bound LTD. firmasına ait olan Gulet Master, tatilini farklı kılmak isteyenlere internet üzerinden gulet kiralama hizmeti veriyor. Gulet Master ile Türkiye, Yunanistan ve Hırvatistan’ın; Bodrum, Marmaris, Göcek, Fethiye, Rodos, Kos, Mikanos, Santorini, Dubrovnik, Splitn şehirlerine dilediğiniz uzunlukta turlar düzenleyebilir tatilin keyfini çıkarabilirsiniz.

Tatilinize dair bütün ayrıntıları siz belirleyin
Gulet Master, mavi ve yeşilin buluştuğu en güzel koylarda tatil yapmak isteyenlere, 2 kişilik gruplardan 32 kişilik gruplara kadar gulet kiralama hizmeti veriyor. Gulet Master, lüks araçlar ile gerçekleştirdiği hava alanı transferiyle uçaktan indiğiniz an eşsiz bir tatile başlamanızı sağlıyor.   Özgürlükçü ruhlara hitap eden bir gulet ile her gün başka bir koyda uyanabilir farklı şehirlerin keyfini çıkarabilirsiniz. Belirlediğiniz rotada kendi seçtiğiniz müziklerle dans ederken, isteğinize bağlı olarak sizler için düzenlenecek özel gecelerle de eğlenebilirsiniz.

MYBA kontratıyla 7/24 hizmetinizde
Gulet Master, profesyonel ve etik standartları teşvik amacı ile kurulan, dünya çapında kabul gören MYBA kontratına sahip. Müşterilerin ihtiyacına en hızlı ve kolay ulaşabilecekleri şekilde cevap veren Gulet Master, web sitesinde gerçekleştirdiği anlık güncellemelerle de müsait guletlerin 7/24 incelenmesini sağlıyor.Bütün kontrolün sizde olduğu tatile dair ayrıntılara www.guletmaster.com sitesinden ulaşarak rezervasyonunuzu yaptırabilirsiniz.