EŞSİZ MANZARA VE SEÇKİN LEZZETLER

Eşsiz deniz manzarasının seçkin lezzetlerle buluştuğu yer Walkin29

TURİZMİN SESİ

İstanbul trafiğinden ve kalabalığından uzak bir lokasyonda yer alan Ulus29’un alternatif konsepti Walkin29, ziyaretçilerine dünya mutfağının seçkin lezzetlerini eşsiz bir manzarada deneyimleme fırsatı sunuyor. Aqua Florya AVM içerisinde yer alan Walkin29, seçkin mönüsü ve uzman kadrosuyla her gün saat 10:00’dan akşam 01:00’a kadar hizmet veriyor.
 
 
Dünya mutfağının birbirinden seçkin lezzetlerini Ulus29’un üstün hizmet kalitesiyle rahat ve samimi bir ortamda sunan Walkin29, fine dining restoran, bar, kafe ve teras olmak üzere 4 bölümden oluşuyor. Walkin29’un fine dining restoranı özel buluşmalarınız ve kurumsal toplantılarınız için mükemmel bir alternatif oluştururken, sonsuz deniz manzaralı terası ise yemek keyfini bir şölene dönüştürüyor. Aqua Florya AVM içerisinde yer alan ve her gün saat 10:00’dan akşam 01:00’a kadar hizmet veren Walkin29 ziyaretçileri vale hizmetinden de yararlanabiliyor. Walkin29’da cumartesi günleri kahvaltı ve Pazar günleri ise zengin brunch ikramı bulunuyor.
 
Ulus29’un alternatif konsepti olarak kurgulanan davetkâr, rahat ve samimi tasarımıyla dikkat çeken Walkin29’un iç dizaynı ünlü iç mimar Zeynep Fadıllıoğlu’nun imzasını taşıyor. Walkin29’un mutfağı ise Ulus29 da olduğu gibi deneyimli “executive chef” Mert Seran’a emanet. Walkin29’un mönüsünde muhteşem baharat karışımıyla 29 Köfte ve orman meyvelerinin renkli lezzetlerinin harmanlandığı orman meyveli milföy pasta dikkat çekiyor.