ERKEN REZERVASYONDA %25 İNDİRİM

Erken rezervasyon yaptırın, LykiaWorld Antalya'nın Kurban Bayramı'na özel %25'lik indiriminden yararlanın!

TURİZMİN SESİ


Muhteşem doğası ve benzersiz manzarasıyla lüks konaklamanın keyfini yaşatan LykiaWorld Antalya, Kurban Bayramı için 8 Kasım'a kadar erken rezervasyon yaptıran konuklarına % 25 oranında indirim sunuyor.
Üstelik 0-12 yaş arası bir çocuk da ücretsiz…

Kurban Bayramı için ultra her şey dahil bir paket hazırlayan LykiaWorld Antalya, “Doğunun gizemli tatları ve atmosferi ile Uzak Doğu Gecesi” ve “Osmanlı Sarayı'ndan esintilerle Sultan Gecesi” gibi farklı temaları içeren eğlenceli programı ile konuklarına eşsiz bir bayram tatili vaat ediyor.

LykiaWorld Antalya'da Kurban Bayramı, özel ikramlar, canlı müzik, oryantal dans, mini disko ve sirk şovu ile kaçırılmayacak bir tatil fırsatına dönüşüyor.

LykiaWorld Antalya, konuklarının keyifli bir bayram tatili geçirmesi için, program kapsamında, sebze dekor dersleri, ücretli bowling-bilardo turnuvaları, özel oda ikramı, gündüz ve gece sinema gösterimleri, golf başlangıç dersleri ve çocuklar için gündüz oyunları da sunuyor.
8 Kasım 2010 tarihine kadar sürecek olan erken rezervasyon döneminde %25 oranındaki indirim, peşin ödeme ve minimum 4 gecelik rezervasyonlar için geçerli olacak. Ultra her şey dahil paketinden taksit avantajıyla yararlanmak isteyen konuklar ise %20 indirim + 6 taksit imkanı ile konaklama yapabilecek.

Her türlü konaklama, ulaşım bilgisi ve rezervasyon için:
İstanbul Satış Ofisi: 0212 241 81 92
Ankara Satış Ofisi: 0312 427 71 82
info@lykiaworld.com

Akdeniz'in tatil cenneti LykiaWorld Antalya…
Akdeniz ve Toros Dağları arasında yer alan ve 2,5 kilometre uzunluğundaki plajıyla mavi ile yeşili buluşturan LykiaWorld Antalya, teras ve balkonlarından direkt havuz girişi bulunan suitleri ile lüks konaklama olanakları sunuyor.

Akdeniz çanağının ilk ve tek links golf sahasına sahip LykiaWorld Antalya, Türk ve uluslararası mutfakların mükemmel tatlarını ziyafete dönüştüren farklı restoranları ve birbirinden çeşitli barları ile konuklarına hizmet veriyor.