ERESİN OTELLERİNDEN AÇIKLAMA

Medyada yer alan Eresin Otelleri hakkındaki haberlere jet yanıt geldi Sn Bircan Eresin'in, Eresin Otelleri ile hiçbir bağlantısı yoktur

TURİZMİN SESİ


TÜM YAZILI VE GÖRSEL BASIN VE YAYIN KURULUŞLARINA VE DİĞER İLGİLİLERE ÖN DUYURUDUR
15 Eylül 2011 tarihinde bazı basın ve yayın organlarında Sayın Ahmet Bircan Eresin ile ilgili çıkan haberlerde, kendisi, müvekkilimiz olan ve “Eresin Oteller Grubu” veya “Eresin Grup” olarak nitelendirilen şirketler grubunun gerçek sahibi olan şirketlerin yönetim veya sermaye çoğunluğunun veya bir kısım hissesinin sahibiymiş gibi gösterilmiştir.

Ayrıca haberlerde Sayın Ahmet Bircan Eresin ile ilgisi bulunmayan ve müvekkilimiz şirketlere ait otel ve binaların fotoğrafları kullanılmıştır.Dikkat çekmek isteriz ki, Sayın Ahmet Bircan Eresin ile ilgili iddia, yer, kişi, olay ve eylemlerin müvekkilimiz olan aşağıdaki şirketler,oteller ve yönetici ve yetkilileri ile hiçbir ilgisi bulunmamaktadır.

Aşağıda metni verilen düzeltmenin yapılmasını, yanlış yayınların durdurulmasını talep eder, aksi takdirde müvekkilimiz şirket ve otellerle hiçbir ilgisi bulunmamakta olup, gerçeğe aykırı haber ve yorumlara karşı hukuki ve cezai başvuru haklarımızı kullanmak zorunda kalacağımızı, tüm haklarımız saklı kalmak kaydıyla bildiririz. Eresin Crown Hotel ,Eresin Taxim Premier Hotel ,Barcelo Eresin Topkapı Hotel otellerinin malikleri müvekkillerimizEresin Turizm İth. İhr. İnş. San. ve Tic. A.Ş. ve Caner Turistik Tesisler ve Ticaret A.Ş. adına vekilleri Av. Dr. E. Seyfi Moroğlu Av. Nejla Aydın Özer Av. H. Handan Diri

DÜZELTME METNİDİR.
“Sayın Ahmet Bircan Eresin'in Eresin Oteller Grubunu teşkil eden Eresin Turizm İth. İhr. İnş. San. Ve Tic. A.Ş. ve Caner Turistik Tesisler ve Ticaret A.Ş. ile ortaklıksal, idari veya bu şirketlerin otelleri yönünden mülkiyete dayalı bir ilgi ve ilişkisi bulunmamaktadır. Düzeltme olarak kamuoyuna ve tüm ilgililere duyurulur.”