ENSAR KONAĞI, HİZMETE GİRİYOR

Eyüp Sultan Ensar Konağı yenilenen mutfak ve servis anlayışıyla hizmetinizde...

TURİZMİN SESİ
Eyüp Sultan'ın mistik atmosferinde Türk mutfağının en güzel lezzetlerinin sunulduğu Ensar Konağı, yenilenen servis ve kalite anlayışıyla İstanbul'luların hizmetine sunuluyor. Kalanderhane Caddesi üzerinde, 1450 m2'lik alan üzerinde yer alan geniş bahçeli tarihi Ensar Konağı, Ramazan ayının ilk gününde misafirlerine kapılarını açacak.

Ballı tavuk mahmudiye, kuzu tandır, istim antrikot, hünkar beğendi gibi geleneksel lezzetlerin yanında bol çeşitli iftariyelikleri, çorbaları, salataları, zeytinyağlıları, tatlıları, şerbet çeşitleri, meşrubat ve sınırsız çay servisi ile Ensar Konağı 11 ayın sultanı Ramazan'ı karşılıyor. Leziz mönüleri ve mistik atmosferine canlı Tasavvuf müziği ezgileri ile Perşembe akşamları semazen gösterisinin renk katacağı iftar sofraları tarihi dokunun içinde bir başka anlam kazanacak.

Sahuru Eyüp Sultan'da karşılamak isteyenler için de Ensar Konağı'da kahvaltılıklar ve çorbaların sadece en lezizleri değil, en sağlıklı olanları sizleri bekliyor.

Osmanlı mimarisiyle yenilenen tarihi Ensar Konağı, mistik bir atmosferde birbirinden lezzetli yemekleri yemek ve ardından mis kokulu Türk kahvesini yudumlama keyfini yaşamak isteyenlerin adresi...

Bilgi ve Rezervasyon için: 0 212 501 05 20