ENKA’DAN TENİS ÜYELİĞİNDE FIRSAT

Club İstanbul ve Enka'dan 15 Mart'a kadar tenis üyeliğinde kaçırılmayacak indirim fırsatı

TURİZMİN SESİ
Club İstanbul@Enka'nın uluslararası turnuvalara ev sahipliği yapan yüksek standartlı kortlarında tenis oynamanın tam zamanı… Sağlıklı yaşamın kapılarını aralayan Club İstanbul Enka ile birlikte tenisseverlere 5 Şubat ve 15 Mart tarihleri arasında fitness ve havuzu da içeren tenis üyeliği paketlerinde yüzde 50'ye varan oranlarda indirim fırsatı sunuyor.

Garanti Koza tarafından kurulan spor kulübü Club İstanbul, Enka ile birlikte yaptığı kampanya kapsamında 5 Şubat ve 15 Mart tarihleri arasında üyelik paketlerinde yüzde 50'ye varan indirim fırsatları sunuyor. Dünyaca başarılı sporcular yetiştiren tenis akademisiyle tanınan Club İstanbul@Enka'daki özel avantaj paketleri, tüm tenisseverleri bekliyor.

15 Mart 2010 tarihine kadar başvuran herkes, fitness ve havuzu da içeren tenis üyeliğine çok uygun fiyatlarla sahip olacak. Yeni üyeler tenis ve fitness, tenis ve havuz, ayrıca tenis, fitness ve havuz olmak üzere 3 farklı paketten istediğini seçerek yüzde 50'ye varan indirimlerle spor yapma imkânı bulacak.

Üyelik hakkında bilgi almak için:
ENKA SPOR KULÜBÜ
Sadi Gülçelik Spor Sitesi, 34460 İstinye/İSTANBUL

Tel: (212) 286 72 14