Endless Hotels Group, Üç Oteliyle Bayrama Hazır

Endless Suites, EN Suites ve Endless Boutique hizmet kalitesiyle Kurban Bayramı’nda misafirlerini ağırlıyor

 
TURİZMİN SESİ

A plus butik otelcilik anlayışıyla hizmet veren Endless Otelleri, Kurban Bayramı’nda üstün hizmet kalitesi ve birbirinden farklı konseptleriyle dünyanın dört bir yanından gelen misafirlerini ağırlıyor. Endless Suites ve EN Suites’te modern mimari öğelere yer verilirken, Endless Boutique’te daha retro – vintage bir tasarım kullanılarak her tarza hitap ediyor. 

 
Superior, deluxe, corner ve king olmak üzere dört oda tipinin bulunduğu otellerde, misafirlerinin faydalanabilecekleri Bali ve Endonezyalı terapistler tarafından uygulanan SPA hizmetleri de bulunuyor.
Taksim civarında bulunan Endless Otelleri konumu itibariyle de turistlerin en çok tercih ettiği butik oteller arasında yer alıyor. Alışveriş ve gece hayatının yoğun olduğu İstiklal Caddesi’ne yürüyüş mesafesinde olup, turistlerin yoğun ilgi gösterdiği Ayasofya, Topkapı Sarayı, Kapalıçarşı ve Sultanahmet bölgesine de 5 km mesafede bulunuyor. Ayrıca Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Merkezi, İstanbul Kongre Merkezi ve Cemal Reşit Rey Konser Salonu gibi merkezlere yürüme mesafesinde yer alıyor. Taksim metrosuna yakınlığı sayesinde de İstanbul’un değişik bölgelerine hızlı ulaşım imkanı bulunuyor. Endless Hotels Group, her otelinde uyguladığı farklı konsept ve üstün hizmet kalitesiyle misafirlerine Türk misafirperverliğini en iyi şekilde gösteriyor.