En Keyifli Yaz Rotalarını “Boutıque Style” İle Keşfedin

Yepyeni yerleri ve kültürleri paylaşma tutkusuyla doğan, kişiye özel seyahat danışmanlık ayrıcalığıyla, yaz tatili benzersiz deneyimlere dönüştüren “Boutique Style” yazın, güneşin keyfini yeni deneyimlerle keşfetmeye davet ediyor

TURİZMİN SESİ

Seyahat severlere ayrıcalıklı ve unutulmaz anlar yaşatan “Boutique Style”, dünyanın dört bir yanını en özel şekilde keşfetmenizi sağlayan benzersiz deneyimler ile güneşin ve yazın keyfini en ideal rotalarda yaşamaya çağırıyor. Güneşin yüzünü iyiden iyiye göstermeye başladığı günlerde, yazın, güneşin ve kumun keyfini çıkaracağımız, kişiye özel yaklaşımları ve seyahat programları ile hafızalardan silinmeyecek anılar biriktirmenizi sağlayan “Boutique Style”, unutulmaz bir yaz tatili yaşamak isteyenleri Zakintos Adası’na, Sicilya’ya, Mayorka’ya ve’ Algarve’e davet ediyor.

Mavinin bin bir tonu için; Yunanistan - Zakintos Adası’na…
Yunanistan’ın İyon denizindeki üç adasının en büyüğü olan Zakintos diğer bir adıyla Zante Adası mavinin en güzel tonları, muhteşem koyları ve eşsiz mavi mağaraları ile seyahat severleri cezbediyor. Bembeyaz taşları, turkuaz rengi suyu ve etrafını çeviren dik yamaçları ile adanın en güney batısındaki Naviagio Koy’u ve batık Panagiotis gemisinin yer aldığı Shipwreck plajı adeta büyülüyor. Size özel tekne ile Poseidon’un yüzü olarak adlandırılan kayayı, kalp şeklindeki ünlü mavi mağarayı görebilir, eşsiz güzelliklere ev sahipliği yapan mağaralarda dalış keyfinin doruklarını yaşarken, Katastari, Koiliomenos ve Anafonitria gibi tarihin izlerini taşıyan manastırları gezebilir, adaya özgü özel av ve yerel lezzetleri tadabilir, damaklarda iz bırakan Yunan mezeleri için gurme turlarına çıkabilir, Zakintos’un ünlü ev yapımı şaraplarını ve likörleri deneyimleyebilirsiniz. Gece hayatıyla da ünlü Zakintos Adası’nda yazın tüm heyecanını “Boutique Style” ayrıcalıkları ile doyasıya yaşayabilirsiniz.
 
Çok renkli bir tatil için; İtalya – Sicilya’ya…
Turkuaz mavisi sahilleri, ılıman iklimi, kendine özgü lezzetleri, mozaiklerle kaplı kusursuz kiliseleri ve tarihin izlerini taşıyan dar sokaklarıyla Akdeniz’in en büyük adası olan Sicilya, farklı atmosfer ve kültürleri ile büyülüyor. Antik dünyanın en önemli kentlerinden olan ve Tauro Dağının eteklerinde yer alan Taormina; muhteşem plajları, renkli beach clubları, hareketli gece hayatı ve restoranları ile unutamayacağınız bir deneyim sunuyor.  Tarihi mimari yapısı ile de dikkatleri üzerine çeken Sicilya’nın başkenti Palermo’yu, romantik Cefalu kasabasını keşfedebilir, Etna Dağı ve denizin arasında yer alması ile “su ve ateş” in ortasındaki eşsiz Catania’nın büyüsüne tanıklık edebilirsiniz. UNESCO tarafından koruma altına alınmış, muhteşem mimari yapıları ile dikkatleri üzerine çeken Ragusa’nın eski şehir bölgesini ve dar sokaklarında dolaşabilir, michelin yıldızlı Don Serafino’nun da aralarında bulunduğu ünlü restoranlarda damak çatlatan lezzetleri tadabilir, ünlü Sicilya şaraplarının ve zeytinyağları tadım turlarının yanı sıra kılıçbalığı ve canoli gibi Sicilya’ya özgü lezzetlerin tadım turlarına katılabilirsiniz. Ayrıca, halen aktif olan Etna yanardağının büyüleyici manzarasını helikopter ile gezebilir, Baba filminin unutulmaz sahnelerinin çekildiği Savoca köyünü ve Carleona kasabasını Fiat 500 araçları ile keşfedebilir, “Boutique Style” ayrıcalıklarıyla yat turları ile eşsiz Sicilya koylarında mavinin ve yeşilin dinginliğini yaşayabilirsiniz.
 
Yeryüzünde cennet gibi bir tatil için; İspanya – Mayorka
Cezayir ve İspanya arasına yer alan, İspanya’nın doğu sahiline yakın Balear Adalarının en büyüğü ve Akdeniz’in incisi olan Mayorka; kristal berraklığındaki denizi, Maldivleri aratmayacak kadar eşsiz güzellikteki turkuaz renkli koyları, tarihin izlerini taşıyan muhteşem ortaçağ mimarisi ile ideal tatili işaret ediyor. “Boutique Style” ayrıcalıkları ile Mayorka’nın eşsiz koylarında özel tekne turuna çıkabilir, etkileyici ispanya manzarası eşliğinde güneşin keyfini çıkarırken, eğlenceli su aktivitelerine katılabilir, balon uçuşları ile şehri kuşbakışı seyredebilir, vespa, bisiklet ve eşekler ile adayı gezebilir, resim dersi alabilir, ünlü şefler ile ada mutfağının eşsiz yemeklerini deneyimleyebilirsiniz. İbiza, Formentera ve Minorka gibi eşsiz Balear adalarını günübirlik özel turlar ile keşfedebilir, Arap – Endülüs mimarisine ait eserlerle tarihte gezintiye çıkabilirsiniz. Ayrıca, her yıl mayıs ayında düzenlenen Yemek Festivali’nde yerel lezzetleri deneyimleyebilir, Pollensa şehrinde Mayıs’ın ilk haftasında düzenlenen Şarap Festivali’nde bölgeye özgü, şarapları tadabilirsiniz.  
 
Yazın, güneşin ve kumun keyfini doyasıya yaşamak için; Algarve – Portekiz...
Adı "Batı Endülüs" anlamına gelen Arapça "el Garb el Endülüs"ten gelen, Portekiz’in güney kıyı bölgesinde yer alan Algarve; dar sokakları, muhteşem kumsalları, turkuaz suları, dantel gibi işlenmiş gizli koyları ile yazın keyfini çıkarmaya davet ediyor. Yazın tüm heyecanını dolayasıya yaşayacağınız Algarve’nın geleneksel yemekleri arasında yer alan, pirinç ve deniz ürünleri eşiğinde hazırlanan Mariscos’u tadarken yapımını öğrenebilir, yeni deneyimler için gurme turlarına çıkabilirsiniz. Ayrıca, kano ile yapacağınız gezintilerde gizli koyları keşfedebilir, “Boutique Style” ayrıcalıklarıyla özel bot turunda yunusların size eşlik etmesini seyredebilirsiniz. Tüm bunların yanı sıra, jeep safari ile doğayı dinleyebilir, eşsiz Algarve manzarasını balon uçuşları ve helikopterler ile seyredebilirsiniz. Size özel yaklaşımlarla, yazın ve tatilin coşkusunu  “Boutique Style” ile unutulmaz anlar ve deneyimler yaşamak için yerinizi şimdiden ayırtın.