‘En İyi Burger’ ödülü Hellmann’s sponsorluğunda B.O.B. Best of Burger’e verildi

17. Time Out İstanbul Yeme İçme Ödülleri organizasyonunda dergi okuyucularının oylarıyla İstanbul’un en iyileri belirlendi

TURİZMİN SESİ


Yeme-içme trendleri göz önüne alınarak düzenlenen ve şehrin en iyilerinin ödüllendirildiği organizasyonda, ‘En İyi Burger’ ödülü Hellmann’s sponsorluğunda B.O.B. Best of Burger’e verildi.  ‘En İyi Burger’ kategorisinde ödülü Unilever Food Solutions Pazarlama Müdürü Bahadır Elezoğlu takdim etti. Unilever Food Solutions Pazarlama Müdürü Bahadır Elezoğlu “Geçen yıl olduğu gibi bu yıl da yeme-içme sektörü için yılın en heyecanlı ödül töreni ‘Time Out Yeme İçme Ödülleri’nin bizim açımızdan en anlamlı kategorisini: ‘En İyi Burger’ ödülünü Hellmann’s olarak desteklemekten mutluluk duyuyoruz.  Dünyanın en çok tercih edilen mayonezi Hellmann’s’ı Türkiye’ye getirdiğimiz ilk günden bugüne amacımız Hellmann’s lezzetlerini Türkiye’de daha fazla insana deneyimletmek, daha fazla kafe-bistorunun ve restoranın en iyi burgerleri müşterilerine sunabilmeleri için ilham vermekti. Biz Hellmann’s ve Burger’i ayrılmaz ikili olarak görüyoruz. Burger’in olduğu her yerde Hellmann’s’ın da olmasını sağlamak için çalışıyoruz. B.O.B. Best of Burger’i başarısından dolayı kutluyoruz” dedi.

Unilever Food Solutions her zaman şeflerin yanında…
Türkiye’de Knorr, Lipton, Carte d’Or, Calve, Hellmann’s, Rama, Sana ve Becel’i bünyesinde bulunduran Unilever Food Solutions’a ait ürünler, her iki işletmeden biri tarafından tercih ediliyor. Sunduğu profesyonel malzemelerle yoğun rekabet ortamında müşterilerini ve onların misafirlerini anlayarak, ev dışı gıda sektörünün referans merkezi konumunda olan Unilever Food Solutions, ‘her gün ilham kaynağınız’ sloganıyla mutfak ve beslenme konularında iş ortaklarına ilham kaynağı olmaya devam ediyor.