EN BAŞARILI GENEL KOORDİNATÖR

18 yıldır turizm sektörünün en köklü kurumlarından biri olan The Marmara Hotels & Residences'ın Genel Koordinatörü Serdar Alp Turan, “En Başarılı Genel Koordinatör” seçildi

TURİZMİN SESİ


Sky Reporter Dergisi'nin web sitesi üzerinden gerçekleştirdiği Top Travel 2009 anketinde turizm sektörünün “en”leri ziyaretçiler tarafından oylandı. Turizm sektörüne dikkat çekilmesine yardımcı olmak amacıyla düzenlenen ankette “En Başarılı Genel Koordinatör” seçilen Serdar Alp Turan otelcilik sektörünün en deneyimli ve saygın isimleri arasında yer alıyor.

Bir yılı aşkın zamandır The Marmara Hotels & Residences'da Genel Koordinatörlük görevini yürüten Turan, daha önce Yılın Genel Müdürü Ödülü, Liderlik Ödülü, En Yüksek Misafir Memnuniyeti Ödülü gibi birçok bireysel ve kurumsal ödüle layık görülmüştü.

“En Başarılı Genel Koordinatör” ödülünü Sky Reporter yönetiminin elinden alan başarılı yönetici, misafirleriyle özdeşleşen “geleneksel değerlerin modern bir tezgahta işlenerek sunulması” anlayışları çerçevesinde atılımlarını sürdüreceklerini belirtti.

Serdar Alp Turan, aynı zamanda Skal International, TYD ve TUROB üyesi.