EMIRATES’TEN UÇURAN KAMPANYA

Dubai merkezli uluslararası havayolu şirketi EMIRATES; Güney Afrika ve Çin'de yer alan uçuş noktalarında yolcularına çok özel fiyat alternatifleri sunuyor

TURİZMİN SESİ
Dubai merkezli uluslararası havayolu şirketi EMIRATES; Çin ve 'FIFA Dünya Kupası' turnuvasının gerçekleşeceği Güney Afrika'da yer alan uçuş noktaları için çok özel bilet fiyatları sunuyor. 30 Nisan 2010 tarihine kadar satın alınan ekonomi sınıfı gidiş dönüş uçak bileti fiyatı Pekin, Guangzhou, ve Şangay'a 471 Avro'dan başlıyor.

Asya'nın en işlek ticaret ve turizm merkezi olan Hong Kong'a uçuş ise 523 Avro'dan başlıyor. Emirates Havayolu, ses, emisyon ve yakıt açısından diğer uçaklara göre dünyanın en gelişmiş ve çevreci uçakları arasında yer alan A380 tipi uçakları ile şu anda Pekin, Şangay, Hong Kong'a günde 2, Guangzhou'ya ise günde 1 kez uçuş gerçekleştiriyor.

Emirates A380 uçağında First Class kabininde iki adet uçak içi Shower Spa hizmeti bulunuyor. First Class'ta seyahat eden yolcuların hizmetinde bulunan Spa'da yerden ısıtma, deri koltuklu oturma bölümü ve Emirates'in Spa markası Timeless Spa'nın duş ürünleri yer alıyor.

Masaj imkanı sağlayan tamamen yatabilen koltuklara sahip First Class süitleri; aydınlatma sistemi ve 1200'den fazla kanala sahip uçak içi eğlence sistemi ve mood lighting ile donatılmış Business Class ve eşi görülmemiş genişlikteki ekonomi sınıfı koltukları ile Emirates'in A380'i lüks seyahat kavramına yeni bir anlam getiriyor.

Yolcularını 62 ülkeden 100'ü aşkın noktaya taşıyan Emirates Havayolu, Güney Afrika'nın en büyük şehri Cape Town ve Durban'a hergün, en zengin şehri Johannesburg'a ise günde üç uçuş gerçekleştiriyor. Dubai merkezli havayolu şirketi EMIRATES ile ekonomi sınıfı gidiş-dönüş uçak bileti fiyatı Cape Town, Durban ve Johannesburg'a 497 Avro'dur. Uzakdoğu ve Afrika bölgelerindeki uçuş noktalarının ekonomi sınıfı uçak bileti fiyatlarına tüm vergiler dahildir. Bu biletlerin kullanımı 15 Nisan- 31 Mayıs 2010 tarihleri arasındadır.


Uçak içi yenilikleri ile adından her zaman söz ettiren EMIRATES'in ödüllü binden fazla kanala sahip uçak içi eğlence sistemi, ice(bilgi, iletişim, eğlence), ile yolculuklarınız oldukça kısa sürecek. Bu yeni sistemde, çeşitli oyun kanalları ve film arşivi de mevcut. Yolculuk boyunca havayolunun TV kanallarını izleyebilir, film arşivinden yararlanabilir ya da bilgisayar oyunları oynayabilirsiniz. Film ve televizyon kanalları, tamamen isteğe bağlı olarak video mantığı ile çalışmaktadır. Yolcular koltuklarından kalkmak istediklerinde film kanalını durdurma ve yeniden başlatma şansına da sahipler.

Emirates Havayolu 2010 FIFA Resmi Sponsorudur.
EMIRATES Havayolu, İstanbul – Dubai arasında, genellikle uzun menzilli uçuşlarda tercih edilen, üstün teknolojiye sahip ve geniş gövdeli Boeing 777 tipi uçaklar ile uçuyor. Ortalama filo yaşı 5 yıl olan EMIRATES, 145 uçağı ile gökyüzünün en genç filolarından birine sahip. Dünyanın en hızlı büyüyen uluslararası havayolu şirketleri arasında yer alan EMIRATES, İstanbul'dan gerçekleştirdiği 11 uçuş ile yolcularını 60'ın üzerinde ülkede 100'ü aşkın noktaya taşıyor.