EMİRATES’TEN ACENTALARA DUYURU

Emirates Havayolları'nın Standart Bagaj Hakkı 04 Mayıs 2009 tarihinden itibaren aşağıdaki şekilde değişmiştir.

TURİZMİN SESİ


Aşağıda belirtilen standard bagaj hakkı, Emirates Havayollarının kendi uçuş numaralarıyla sefer düzenlediği, ABD / Kanada / Brezilya dışındaki, bütün Emirates Hatları için geçerli olup otomatik olarak bilete yüklenecektir.

EKONOMİ SINIFI - 30 kg BUSINESS SINIFI - 40 kg FIRST SINIFI - 50 kg

Ancak, Bangkok, Seul ve Muscat hatlarında, EK uçuş numarasıyla rezervasyon yapılmasına rağmen bagaj hakları rezervasyon sistemleri tarafından yukarıda belirtildiği şekilde otomatik olarak yüklenmese dahi geçerli olacaktır.

Bu durumda bagaj hakkı bilet üzerinde manuel olarak düzeltilmelidir. Bu uygulama özellikle Amadeus kullanıcılarını ilgilendirmekte olup, yolcularınızın mağdur olmamaları için konuya hassasiyet göstermenizi rica ediyoruz. Codeshare (Emirates'in 4 rakamlı uçuş numaralı) uçuşlarında ise IATA kuralları uygulanmaya devam edecektir.

Halihazırda Istanbul çıkışlı, Avustralya hatlarına(Sidney/Melbourne/Brisbane/Perth) seyahat eden yolcular için uygulanan Ekonomi Sınıfı 50 kg, Business Sınıfı 60 kg. ve First Sınıfı 70 kg. kuralı 30 Haziran 2009 tarihine kadar uygulanmaya devam edecek ve 01 Temmuz 2009 tarihinden itibaren Avustralya hatlarında da yukarıda belirtilen Standart Bagaj Hakkı kuralları geçerli olacaktır.

Ayrıntılı bilgi almak için Emirates Havayolları Rezervasyon bölümüne 0212.3154545 (dahili 1) numaralı telefondan ulaşabilir; rezervasyon.istanbul@emirates.com  adresine e-mail gönderebilirsiniz.