EMİRATES.COM.TR’DEN İNDİRİMLER

Dubai merkezli havayolu şirketi Emirates 9-10 Aralık 2009 tarihlerinde biletlerini www.emirates.com.tr'den alan yolcularına tüm sınıflarda çok avantajlı fiyatlar sunuyor

TURİZMİN SESİ
Dubai merkezli uluslararası havayolu şirketi EMIRATES, biletlerini uluslararası havayolları içerisinde tamamı Türkçe tek web sitesi olan www.emirates.com.tr 'den alan yolcularını çok özel fiyat alternatifleri ile buluşturuyor.

09-10 Aralık 2009 tarihleri arasinda www.emirates.com.tr adresinden herhangi bir Emirates uçuş noktasına biletini satın alan first ve business class yolcusu bilet başına 200 Avro, ekonomi sınıfı yolcusu ise bilet başına 100 Avro indirimden faydalanacak.

YOLCULUĞUNUZ İLE İLGİLİ TÜM BİLGİLER TÜRKÇE OLARAK www.emirates.com.tr 'de

Evinizin konforunda veya ofisinizde uçuş ile ilgili bilgilere veya seçeneklere erişmek artık çok kolay, tek yapmanız gereken internetten istediğiniz uçuş noktasını seçmek. Üstelik eğer
9-10 Aralık tarihlerinde www.emirates.com.tr  den biletinizi alırsanız first ve business class biletlerde 200, ekonomi sınıfı biletlerde ise 100 Avro indirim alabileceksiniz.

Tamamı Türkçe erikli web sitesine sahip tek uluslararası havayolu şirketi olan EMIRATES, Türk yolcularını www.emirates.com.tr  adresinden rahatlık, kolaylık ve hızla buluşturmaya devam ediyor. EMIRATES'in online müşterileri biletlerini en cazip fiyatlarla Türkçe web sitesinden alarak, işlem kolaylığı sayesinde vakitten de kazanmaya devam ediyor. Türkçe uçuş arama ve fiyatlandırma sistemi ile yolcular, 7 gün içindeki tüm uçuşların en uygun koltuk ve fiyat bilgilerini alabiliyor böylece bütçelerine en uygun bilet fiyatıyla seyahat edebiliyor.

Ayrıca EMIRATES yolcuları uçağa binmeden önce www.emirates.com.tr sitesinden uçuş noktalarıyla ilgili tüm bilgileri önceden alabildigi gibi, uçak içi eğlence seçenekleri, vizyondaki Hollywood filmlerinin fragmanları ve uçak içi ürünlere ilişkin sanal turları da siteden yapabilme olanağına sahip oluyor.

EMIRATES, www.emirates.com.tr  adresinden Türkiye çıkışlı promosyonlar, uçuş noktaları, yer hizmetleri, Dubai Uluslararası Havaalanı, uçak tipleri, şoför hizmetleri, vize hizmetleri, bekleme salonları, mönüler, anlaşmalı havayolları, yeme-içme, alışveriş ve çeşitli aktivitelere ilişkin bir çok bilgiyi Türkçe olarak kullanıcılarının hizmetine sunuyor.

EMIRATES Havayolu, İstanbul – Dubai arasında Boeing 777 tipi uçaklar ile uçuyor. Ortalama filo yaşı 5 yıl olan EMIRATES, 139 uçağı ile gökyüzünün en genç filolarından birine sahip. Dünyanın en hızlı büyüyen uluslararası havayolu şirketleri arasında yer alan EMIRATES, İstanbul'dan gerçekleştirdiği 11 uçuş ile yolcularını 60'ın üzerinde ülkede 101 noktaya taşıyor.