EMIRATES PASİFİK ROTASINDA BÜYÜYOR

Dubai merkezli uluslararası havayolu şirketi Emirates Bangkok, Sidney, Manila ve Cakarta'ya sefer sayısını arttırıyor

TURİZMİN SESİ
Dubai merkezli uluslararası havayolu şirketi EMIRATES Bangkok, Sidney, Manila ve Cakarta'ya planlanan kapasite arttırılmasıyla havayolu Asya Pasifik'teki etkinliğini arttıracak.

EMIRATES Aralık 2009'dan itibaren Bangkok'a günde bir, Sidney'e günde bir, Manila'ya haftada iki ve Cakarta'ya haftada bir ek uçuşa başlıyor.

EMIRATES ile ekonomi sınıfı gidiş dönüş uçak bileti Bangkok'a 584 Avro'dan, Sidney'e 909 Avro'dan, Manila'ya 656 Avro'dan ve Cakarta'ya 620 Avro'dan başlıyor. Fiyatlara yakit harci ve vergiler dahildir.

Havayolu Aralık 2009-Ocak 2010 tarihleri arasında Asya Pasifik rotasında haftalık 17 uçuş ekleyerek haftalık uçuş sayısını 187'ye çıkararak koltuk kapasitesini de %13 arttıracak.

Uçak içi yenilikleri ile adından her zaman söz ettiren EMIRATES'in ödüllü binden fazla kanala sahip uçak içi eğlence sistemi, ice (bilgi, iletişim, eğlence), ile yolculuklarınızın nasıl geçtiğini anlamayacaksiniz. ice eğlence sisteminde, çeşitli oyun kanalları ve film arşivi de mevcut. Ayrıca yolculuk boyunca havayolunun TV kanallarını izleyebilir, film arşivinden yararlanabilir ya da bilgisayar oyunları ile oynayabilirsiniz.

EMIRATES Havayolu, İstanbul – Dubai arasında genellikle uzun menzilli ucuslarda tercih edilen geniş gövdeli Boeing 777 tipi uçaklar ile uçuyor. Ortalama filo yaşı 5 yıl olan EMIRATES, 139 uçağı ile gökyüzünün en genç filolarından birine sahip. Dünyanın en hızlı büyüyen uluslararası havayolu şirketleri arasında yer alan EMIRATES, İstanbul'dan gerçekleştirdiği 11 uçuş ile yolcularını 60'ın üzerinde ülkede 101'i aşkın noktaya taşıyor.