ELITE WORLD VAN EYLÜL 2012'DE HİZMETTE

Elite World Otelleri İran'ın başkenti Tahran'da geniş katılımlı bir davet düzenledi

TURİZMİN SESİ


Davete Tahran, Şiraz, İsfahan ve Meşhed illerinden gelen acentalar yanında, Tahran'daki Bakanlıklar ve resmi kuruluşlardan üst düzey yöneticiler de katıldı. Safiran Travel ile birlikte organize edilen davete 500'ü aşkın misafir katıldı. Etkinlikte bir konuşma yapan Elite World İstanbul Hotel Müdürü Sarhan Keyder; 1 Eylül 2012'de hizmete girecek olan Elite World Van Hotel hakkında bilgi verdi.

Van'ın yeni yüzü ve en büyük oteli olarak tasarlanan 460 yatak kapasiteli Elite World Van Hotel teknoloji ve konforun tüm ayrıntılarını birleştiren toplam 230 odadan oluşacak. Otel, en modern teknik ekipman ile donatılmış 500 m2 lik Balo salonunun yanı sıra 6 adet toplantı salonu ile toplam 1200 kişilik kapasiteye sahip olacak. 35 milyon dolar yatırımla gerçekleşecek Otelde 150 kişi istihdam edilecek.

Elite World Van otel Vandaki Luxe Hotels ve Miles&Smiles gibi uluslar arası kurumların şemsiyesi altında olan ilk ve tek otel olacak. Elite World Van Hotel'e büyük bir ilginin gözlendiği gecede misafirler Elite World Van Hoteli'nin görsellerini hayranlıkla izlediler. Davet sırasında yapılan çekilişte kazanan misafirlere Elite World Van Hotel'de konaklama ödülleri verildi.