Elite World Otelleri’nde Mil Kazanma Zamanı!

THY Miles&Smiles üyeleri, tüm Elite World otellerinde kazanmaya devam ediyor

TURİZMİN SESİ

Miles&Smiles üyeleri, Elite World Business, Elite World İstanbul, Elite World Prestige ve Elite World Van Otel’deki konaklamalarında 500 mil, 1 Haziran 2015 tarihinde kapılarını açacak olan Elite World Marmaris Otel’deki konaklamalarında ise açılışa özel 1000 mil kazanıyorlar. Elite World Otelleri üyelere sadece konaklamalarında değil, toplantılarında da mil kazandırıyor. Elite World İstanbul, Elite World Prestige, Elite World Van ve Elite World Business otellerinde toplantı yapan Miles&Smiles üyeleri, anında 500 mil kazanıyor. 
 
Her 1 TL için 1 mil
Elite World İstanbul, Elite World Prestige, Elite World Van ve Elite World Business otellerinde konaklama ve toplantı haricinde de mil kazanmak mümkün. Miles & Smiles üyeleri, konaklamaları ve toplantıları hariç, otel içindeki toplam harcamaları karşılığında da her 1 TL için 1 mil kazanıyorlar. Kampanya oteller bünyesinde yer alan Coffee Company, The Brasserie, Tepe Ocakbaşı  Restaurant, One Bar, L'oliva Italian & Mediterranean Cuisine, Elite Restaurant, Jazz Company, Fit Life Spa ve Sağlık Merkezi’nde yapılan harcamaları için de geçerli olacak. 
 
Rezervayonu online yap, 1000 mil kap...
Elite World Otelleri’nin Miles&Simles üyelerine sunduğu fırsatlar bu kadar da değil. Ayrıca Elite World Otelleri’ndeki konaklamalar için www.eliteworldhotels.com.tr web sitesinden online rezervasyon yapan misafirler, yaptıkları her rezervasyon için 1000 mil kazanacaklar.1 Nisan - 31 Ekim 2015 tarihi arasında devam edecek olan kampanyaya dair detaylı bilgi ve koşulları öğrenmek için 444 0 883 numaralı satış ofisinden ve www.eliteworldhotels.com.tr web sitesinden bilgi alabilirsiniz. Ayrıca info@eliteworldhotels.com.tr  mail adresinden de  iletişime geçebilirsiniz.