ELITE WORLD DÜNYA OTELLERİ ARASINDA

Elite World İstanbul Otel, İstanbul'da bir ilki gerçekleştirerek dünyaca ünlü Luxe Worldwide Hotels üyeleri arasında yerini aldı

TURİZMİN SESİ-FATİH ARDIÇ


Elite World İstanbul Otel Genel Müdür Yard. Sarhan Keyder ve Luxe Worldwide Hotels - Avrupa ve İngiltere Genel Müdürü Gonzalo Ocejo sunduğu ve basın mensuplarının da katıldığı kahvaltıda bu işbirliği ile ilgili tüm detayları anlattı ve basın mensuplarının sorularını cevaplandırdılar.

Elite World İstanbul Otel ile Luxe Worldwide Hotels arasında gerçekleştirilen anlaşma ile Elite World İstanbul Otel, İstanbul'dan ilk üye otel olma özelliğine sahip.

LUXE WORLDWIDE HOTELS'in başlangıcı 1990'lı yıllara kadar uzanmaktadır.

Luxe Worldwide Hotels dünya çapında tanınmış 200'ün üzerinde otele uluslararası satış ve pazarlama desteği veren otelcilik zinciridir. Üyeleri arasında dünyaca ünlü Palms Place Hotel Spa, Flemings Mayfair Hotel, Ritz Barcelona, Albergo Cesari Hotel, New World Hotel, Menterey Hotel gibi oteller yer almaktadır.

Uyguladığı son teknoloji ve dağıtım stratejileri ile üyesi olan oteller için nihai çözümler sağlayan Luxe Worldwide Hotels, GDS, Gelir / Verim Yönetimi, e – iş, Merkezi Rezervasyon Sistemi, Global Dağıtım Sistemi Bağlantısı, İnternet Dağıtım Sistemi Bağlantısı, Call Center, Web Tabanlı RFP İdaresi, Global Satış Desteği, Global Pazarlama Desteği, Satış Ziyaretleri, Fuarlar ve daha pek çok tanıtım ve pazarlama amaçlı hizmetlerde üyelerine tam hizmet sunan dünyaca ünlü otelcilik zinciridir.

Merkezi Los Angeles'ta yer alan Luxe Worldwide Hotels'ın dünyanın birçok bölgesinde satış ve pazarlama ofisleri bulunmaktadır.

Bu otelcilik zinciri 3 kategoriye ayrılmaktadır. Legend kategorisi, dünya üzerinde görülmesi ve kalınması gereken lüks yerleri temsil etmektedir.
Elit collection, dünyanın genellikle ziyaretçilerin ens sık olarak tercih ettiği yerlerdir.120 ye yakın sayıları vardır.İşadamlarının tercih ettiği lüks otellerdir.

Signature Collectionda ise 120 otel yer almaktadır.Genelllikle daha makul fiyatlarla İmkanlar sunan otellerdir. Luxe Worldwide Hotels,Son yıllarda özellikle İstanbul'da yaptıkları araştırmaların sonucunda kendi kriterlerine uygun buldukları Elite World Otel'le işbirliği kurdu.



Mr. Gonzalo Ocejo, Son olarak bu birliğin kurucusuna ' En iyi otel hangisidir?' diye soracak olursanız kendisinin size söyleyeceği cevap ' Bir otelin büyüklüğünün fiziksel olarak büyüklüğünden değil misafirlerine yaşattığı sonsuz memnuniyet ile ölçülür.' diye cevaplayacağını söyledi.

Mr. Gonzalo Ocejo, bu birlikteliğin faydalarının en kısa zamanda görülebileceğini belirtti.

Yasal Uyarı: Yayınlanan haberin tüm hakları WEB Medya Grubu  www.turizminsesi.com 'a  aittir. Kaynak gösterilse dahi haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak habere aktif link verilerek kullanılabilir.