ELİT WORLD HOTEL’DE İFTAR VAKTİ

Taksim, Elite World Prestige Otel'in Teras Gardenya Restoran'ında, İstanbul manzarası eşliğinde, ödüllü şefinin enfes lezzetleriyle iftar keyfi

TURİZMİN SESİ


Yazın bu sıcak günlerinde iftar yapmak için en uygun mekanlar arasında yer alan Teras Gardenya, Taksim'in ortasında açık havanın tadını çıkarabileceğiniz, gün batımını izleyerek keyifli saatler geçirebileceğiniz İstanbul'un göbeğinde eşsiz bir mekan. Elite World Prestige Otel “Teras Gardenya Restoran”' ın etkileyici İstanbul manzarasına karşı Şef Mitat Yalçınkaya'nın özel lezzetleri ile güzel bir ramazan akşamında iftarda buluşmak isteyenlerin doğru tercihi oluyor.

On bir ayın sultanı Ramazan ayı boyunca, şehrin merkezi Taksim'de etkileyici İstanbul manzarasına karşı Türk ve Osmanlı mutfağının en lezzetli yemekleri özenli bir servis eşliğinde tadabilirsiniz.

Teras Gardenya'da otelin ödüllü Şefi Mithat Yalçınkaya'nın birbirinden farklı ve yaratıcı lezzetlerini tadarak lezzet yolculuğuna çıkarak iftar sofrasının tadı damağınızdan silinmeyecek.

Nefis serpme iftariyelikler, günün çorbası, zeytinyağlılar, salatalar, Türk ve Osmanlı mutfağının lezzetli yemekleri, geleneksel tatlı çeşitleri, limitsiz çay, kahve, meşrubat ve şerbet ikramının olduğu iftar menüsü alabilirsiniz.

Elite World Prestige Otel “Teras Gardenya Restoran”' da etkileyici İstanbul manzarasına karşı fasıl müziği eşliğinde her damak zevkine göre özenle hazırlanan iftar menüleri ve sürprizleri ile keyifli bir ramazan geçirebilirsiniz. Nefis serpme iftariyelikler, günün çorbası, zeytinyağlılar, salatalar, Türk ve Osmanlı mutfağının lezzetli yemekleri, geleneksel tatlı çeşitleri, çay veya kahve ikramı, limitsiz meşrubat ve şerbet servisinin olduğu iftar menüsünü tercih edebilirsiniz

Elite World Prestige Otel, Executive Şef Mithat Yalçınkaya ve ekibinin hazırladığı birbirinden lezzetli alternatifler ile misafirlerine unutulmaz iftar sofraları sunuyor. Geleneksel iftar sofraları leziz iftariyeliklerle açılıp kıymalı talaş böreği, patatesli kır gözlemesi gibi ara sıcaklarla devam edecek. Ana yemek olarak hünkar beğendi, pazılı piliç kapama, kayısılı kuzu tandır gibi alternatifler sunulurken incir tatlısı, fıstıklı keşkül, tel kadayıf, fırın sütlaç, cevizli güllaç damakları tatlandıracak.

Elite World İstanbul Otel'de Executive Şef Aydın Gül ve ekibi tarafından hazırlanan nefis iftariyelikler, zengin zeytinyağlı ve salata çeşitleri, cevizli ev yapımı erişte gibi lezzetli garnitürler ve kuzu tandır, sebzeli piliç, levrek buğulama gibi Türk mutfağının lezzetli yemekleri misafirlerin beğenisine sunuluyor. Ramazan'ın vazgeçilmezi; güllaç, cevizli ev baklavası, ekmek kadayıfı, tulumba tatlısı, samsa lokma, şekerpare gibi tatlı çeşitleri ve içinizi serinleten meyve salatası, kavun, karpuzun yer aldığı iftar menüsünü tercih edebilirsiniz

Elite World İstanbul ziyafet ofisi 0212 313 83 83
Elite World Prestige ziyafet ofisi 0212 297 13 13
www.eliteworldprestige.com.tr/  
//www.eliteworldhotel.com.tr/  

Şehit Muhtar Cad. No:40
Beyoğlu – Taksim / İSTANBUL
Tel: 0 212 297 13 13