ELA QUALITY EN İYİ SPA OTELİ SEÇİLDİ

Dünyanın en büyük Skal Klübü olan “Skal International İstanbul”un bu yıl 14. kez düzenlediği 'Turizm Oscar'ları olarak bilinen “Skalite 2011 –Turizmde Kalite Ödülleri” sahiplerini buldu

BORA ÖZGEN-TURİZMİN SESİ


İSTANBUL- Ela Quality Resort Hotel de 'Skalite 2011 Golf - Sağlık - SPA - Güzellik Oteli' ödülünün sahibi oldu. Skal International İstanbul'un bu yıl 14. kez düzenlediği ve 142 adayın değerlendirildiği organizasyonda, Ela Quality Resort Hotel, geçmişte birçok dalda aldığı ödüllerin arasına 'Skalite 2011 Golf - Sağlık - SPA - Güzellik Oteli' ödülünü de ekleyerek, kalitesini bir kez daha tescilledi. Aynı zamanda Doğunun gizemli dünyasını batılı bir bakış açısı ile yorumlayan, Türk misafirperverliği ve geleneklerinin sade dış görünümünün ardında ihtişamlı mimari ile birleştiği bir 21. yüzyılın sarayı olan Ela Quality Resort 'Türkiye'nin en iyi Resort Oteli' dalında da en iyi iki otel arasında girmeyi başardı.

Yüksek hizmet kalitesine sahip, Avrupa SPA kalite ve standartlarının belgesi olan 'EUROPESPA WELL' sertifikasına da sahip Ela Quality Resort Hotel bünyesindeki Ab-ı Zen Spa, aldığı bu ödülle de bölgenin en iyisi olduğunu kanıtladı. Puravida konsepti ile öne çıkan Ela Quality Resort Hotel, en iyi SPA ödülünü de alarak yine bir fark yarattı.

Ab-ı Zen SPA merkezi, 19 uygulama odası, 1 VIP oda, 2 adet Türk Hamam'ı ( 1 tanesi kişiye özel ), 1 adet buhar banyosu, 2 adet sauna, ısıtmalı açık - kapalı yüzme havuzu ve çocuk havuzu, bay – bayan kuaför hizmetleri, tırnak bakımları, vitamin bar 'ı ve kendisine ait Zen Garden ( Yapay havuz üzerine konumlandırılmış ) içerisinde bulunan 5 adet gazebo evleri ile hizmet vermektedir. Verilen tüm hizmetler kültürel değerler ön planda tutularak o ülkenin uzman ve sertifikalı personelleri tarafından uygulanırken, Ab-ı Zen misafirlerine sunduğu yüz altmış farklı bakım ve masaj hizmetinde yüzde100 organik ve natürel ürünler kullanmasıyla da dikkat çekiyor.

Doğanın bize sunduklarının bilincinde olarak buna saygı duyduklarını söyleyen Özak Global Holding Turizm Yatırımları'nın Koordinatörü Vadi Karatopraklı, AB-I ZEN' in en büyük özelliğinin hiçbir ritüel ve bakımda doğaya zarar verecek bir madde kullanılmaması olduğunu belirtti.

Ödülünü Skal International İstanbul Başkanı Vedat Bayrak'ın elinden alan Karatopraklı, Ela Quality Resort Hotel'i her konuda gelişme hedefinden ayrılmayan ve gelişimi sürekli kalitesine yansıtan kurum olacağını kaydetti. Ela Quality Resort Hotel daha önce gastronomi dalında aldığı sayısız ödül ve Holiday Check “Dünyanın En İyi 99 Oteli” ödüllerine ek olarak 'Skalite 2011 Golf - Sağlık - SPA - Güzellik Oteli' ile de iddialı yükselişini sürdürdü.