EL YAPIMI ÇİKOLATALAR SSM’DE

El yapımı pasta ve çikolataları ile gönülleri fetheden SMN Tat Merkezi, çocuklara özel hazırladığı 23 Nisan pastaları ile miniklerin coşkusunu ikiye katlayacak.

TURİZMİN SESİ
El yapımı lezzetleri görsel yaratıcılıkla buluşturan SMN Tat Merkezi, çocukların en sevdiği tatları 23 Nisan pastalarında bir araya getiriyor. Birbirinden sevimli çizgi film karakterleri, en esprili tasarımlar SMN Tat Merkezi'nin çocuklara özel hazırladığı pastalar arasında yer alıyor.
23 Nisan'da çocuğunun coşkusunu arttırmak isteyen anne ve babalar SMN Tat Merkezi'ne sipariş vererek çocuğuna özel hediye hazırlatabilir. İstenilen içerikte ve tasarımda hazırlanabilen pastalar bu özel günde çocuklara lezzet şöleni yaşatacak.

SMN Tat Merkezi Hakkında
SMN Tat Merkezi, senelerdir sevdikleri için kurduğu sofralardan aldığı hazzı tam zamanlı uğraş haline dönüştürmeye karar veren Semen Öner tarafından 2003 yılında kuruldu. Cordon Bleu şeflik okulunda profesyonel eğitim gören Semen Öner, hayata geçirdiği SMN Tat Merkezi'nde profesyonel ekibiyle yemek kursları, butik pasta, el yapımı çikolata, catering, yemek stilistliği ve restoran danışmanlığı hizmetlerini veriyor.

SMN TAT MERKEZİ
Nuri Paşa Cad. No: 158 Tarabya-İstanbul
Telefon: 0212 299 80 90