Ekonomist, Yazar ve Akademisyen Prof.Dr. Güngör Uras son yolculuğuna Bebek Hümayun-u Abad Camisi'nden uğurlandı

Geçtiğimiz Pazar günü vefat eden ekonomi yazarı Prof.Dr. Güngör Uras, İstanbul Bebek Hümayun-u Abad Camisi'nde kılınan öğle namzına mütakip son yolculuğuna uğurlandı 

TURİZMİN SESİ


Tedavi gördüğü hastanede üç gün önce hayatını kaybeden ekonomi yazarı Prof.Dr. Güngör Uras, Bebek Hümayun-u Abad Camisi'nde kılınan cenaze namazı ile dualar eşliğinde son yolculuğuna uğurlandı.

 

Prof. Dr. Güngör Uras (85), 19 Ağustos 2018'de saat 19.00 sıralarında hayatını kaybetmişti. 

Prof.Dr. Güngör Uras'ın cenaze namazı,Siyast, Medya ve iş dünyasından önemli isimlerin katılımıyla, Bebek Hümayun-u Abad Camisi'nde kılındı.

Cenaze törenine, AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, CHP İstanbul Milletvekili İlhan Kesici, Demirören Medya Grubu Başkanı ve Milliyet Gazetesi İcra Kurulu Başkanı Mehmet Soysal, Hürriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni ve köşe yazarı Vahap Munyar, Milliyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Mete Belovacıklı,Yazar Altan Öymen, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Onursal Başkanı, UEFA ve FIFA Onursal Üyesi Şenes Erzik, eski başbakanlardan Mesut Yılmaz’ın eşi Berna Yılmaz, Dünya Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hakan Güldağ, Armada Uluslararası Otelcilik ve İşletmecilik A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı ve TÜROB Koordinatörü Turizmci Kasım ZOTO,TURYİD Başkanı Kaya Demirer ve çok sayıda ekonomi gazetecisi katıldı.

Kılınan cenaze namazı ardından Prof.Dr. Güngör Uras için helalik alındı ve dualar edildi.

Namazın ardından Güngör Uras'ın cenazesi Aşiyan Mezarlığı’nda toprağa verildi.