EĞLENCEYİ KENDİ TARZINDA YAŞA

Sabancı Holding tarafından organize edilen ve üniversitelerde düzenlenen bir çok festivalden farklı olarak, içeriğini gençlerin oylarıyla belirledikleri Sabancı Baharı'nda oy verme süreci başladı

TURİZMİN SESİ


Sabancı Baharı'nda gençler, kampüslerinde görmek istedikleri festivali baştan sona sosyal paylaşım sitesi facebook üzerinden tasarlıyorlar. Oylama sonucunda en çok tercih edilen festival içeriği Mayıs ayında beş farklı üniversiteye Sabancı Holding tarafından götürülecek. “Eğlenceyi Kendi Tarzında Yaşa” sloganıyla başlatılan oylama sürecinde, gençler facebook.com/sabanciholding adresine tıklayıp kampüslerinde görmek istedikleri festivalin içeriğini kendileri belirliyor olacaklar. Geçen sene Çikolata Atölyesi, Tasarım Atölyesi, Çömlek Atölyesi, Müzik Atölyesi ve Resim Atölyesi'nin yer aldığı ve Kültür/Sanatla eğlencenin bir araya geldiği Sabancı Baharı gündüz aktiviteleri; bu sene de seçilen atölyelerle ve üniversitelerde hayata geçirilecek. Ayrıca bu sene, genç amatör müzik grupları da gece aktivitesinde şarkılarını ana sahneden onbinlere söyleyebilmek için yarışacak. Katılmak isteyen amatör müzik grupları videolarını veya şarkılarını facebook.com/sabanciholding sayfasına yükleyebilecekler.

Sabancı Holding CEO'su Zafer Kurtul Sabancı Baharı'yla ilgili olarak yaptığı açıklamada: “Sabancı Topluluğu olarak farklı alanlarda bir çok sosyal faaliyetimizi hayata geçiriyoruz. Sabancı Baharı da özellikle gençlerle buluştuğumuz ve gençlerden çok şey öğrendiğimiz çalışmalarımızdan biri. Biz Sabancı Baharı'yla gençlerimizi daha yakından tanımayı, gençlerimizin de Sabancı Topluluğunu daha yakından tanımalarını hedefliyoruz. Sabancı Baharı gençlerle buluştuğumuz, birlikte eğlendiğimiz ve birbirimize katkıda bulunduğumuz bir etkinlik” dedi.

Kurtul şöyle devam etti: “Bu vesileyle baştan sona gençlerin tasarladıkları, katılımcı olacakları ve gönüllerince eğlenecekleri bir festivali Sabancı olarak bazı üniversite kampüslerinde bu sene de hayata geçiriyor olacağız. Festivalimiz hem eğlence hem de kültürel ve sanatsal olarak da sosyal hayatlarımıza katkıda bulunacak bir etkinliktir. Gündüz aktivitesi içinde yer alan kültür/sanat ağırlıklı atölye çalışmalarıyla, gençler fırsatını her zaman bulamayacakları farklı deneyimler yaşayacaklar.“ Sabancı Baharı'yla geçen sene 200 bin gence doğrudan ulaştıklarını da söyleyen Sabancı Holding CEO'su Zafer Kurtul, bu sene bu sayıyı farklı üniversitelerde yer alarak daha da artırmayı hedeflediklerini söyledi.