ECZACIBAŞI GİRİŞİM’DEN HİJYEN EĞİTİMİ

Eczacıbaşı Girişim Endüstriyel, İstanbul Kitchen's Academy'de hijyen dersi veriyor

TURİZMİN SESİ


HABER MERKEZİ-Eczacıbaşı Girişim Endüstriyel, geçtiğimiz günlerde İstanbul Kitchen's Academy ve Okan Üniversitesi ile bir işbirliğine imza attı. Bünyesindeki Maratem Akademi aracılığı ile İstanbul Kitchen's Academy ve Okan Üniversitesi'nin birlikte açtığı Aşçılık ve Pastacılık sınıflarında hijyen eğitimi verecek. Maratem Akademi yetkilileri, İstanbul Kitchen's Academy'nin binasında yapılacak derslerde ilk 2 hafta boyunca kursiyerlere hijyen dersi verecek. Eğitim sonunda hijyen dersinde başarılı olan öğrencilere, Maratem Akademi tarafından sertifika verilecek.

Müşterilerinin temizlik ve hijyen alanında mükemmele ulaşmalarını hedefleyen Maratem Akademi, böylece yeme-içme sektöründe kariyer hedefleyen aşçı adaylarına da eğitim vermiş olacak. İşletmelerin sahipleri kadar işin mutfağında çalışan personel eğitimin de önemli olduğunu vurgulayan Eczacıbaşı Girişim Endüstriyel yetkilileri, İstanbul Kitchen's Academy ve Okan Üniversitesi ile birlikte başlattıkları bu işbirliğinin, sektöre hijyen anlamında büyük katkısının olacağına inandıklarını belirttiler.

Temizlik ve hijyen konusunda müşterilerinin karşılaştığı sorunlarını ve gereksinimlerini, onlara özel eğitim ve danışmanlık programlarıyla karşıladıklarını ifade eden Maratem Akademi eğitmenleri, sektör liderlerinden biri olarak, deneyimlerini bu sektörde çalışacak adaylarla paylaşmaktan dolayı son derece memnun olduklarını söylediler. Maratem Akademi, 2008 yılında açılan Gebze üretim tesisiyle birlikte faaliyete geçtiği günden bu yana müşterilerini yüksek standartta temizlik ve hijyen seviyesinin sağlanması için yönlendiriyor ve Eczacıbaşı Girişim Endüstriyel güvencesiyle müşterilerin karşılaştığı sorunları etkin, hızlı ve doğru bir şekilde çözmelerine yardımcı oluyor.