ECECIBT 2010 İSTANBUL HAZİRAN’DA

Kongre, seminer, konferans ve toplantı organizasyonu turizmin bir çok alanını bünyesinde barındıran kompakt bir aktivitedir

TURİZMİN SESİ


Kongrenin bütün proje yönetimini, koordinasyonunu, planlanmasını, destinasyon seçimini, kayıt ve konaklama hizmetlerini, uçak biletlerini, sosyal aktivitelerini, kültürel ve turist tur organizasyonlarını ve bunun gibi turizmin bir çok faaliyetini içerir. Yerli ve yabancı konukların ağırlanmasında ve organizasyon boyunca lojistik desteğin temininde, açılış kokteyli, gala yemeği, özel davet ve organizasyonlarda kurum ve kuruluşlara sorunsuz hizmet vermeyi amaçlar.

Doğu ve Orta Avrupa, uluslararası toplantı ve kongre pazarında yeni fakat önemli bir destinasyon. Son yıllarda, başta İstanbul olmak üzere, başarılı kongrelere ev sahipliği yapan Türkiye, dünyada en çok tercih edilen 50 destinasyon arasında 13üncü sıradan yerini almış durumda. Türk Hava Yolları'nın birçok noktaya yeni seferler başlatması ve komşu ülkelerle olan sınırların açılmaya başlaması da kongre ve iş turizmine olumlu katkılar sağlıyor.

24-25-26 Haziran 2010 tarihleri arasında Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı'nda gercekleşecek olan ECECIBT 2010 Fuarı, iş turizmi, konferans, toplantı, seminer ve kongre turizmine yatırım yapmış olan firmaların, acentaların ve otellerin Orta ve Doğu Avrupa ile mevcut olan iş hacmi ve potansiyelini arttırmak için düzenlenmektedir.

Katılan ülkeler alfabetik sıra ile; Arnavutluk, Bosna Hersek, Bulgaristan, Çek Cumhuriyeti, Estonya, Hırvatistan, Karadağ, Letonya, Litvanya, Macaristan, Makedonya, Polonya, Romanya, Sırbistan, Slovakya, Slovenya, Türkiye, Ukranya ve Yunanistan. Ayrıca Thailand Incentive and Convention Association TICA'nın da Tayland Kongre Bürosu'nu temsilen bir standının bulunacağı ECECIBT 2010, renkli katılımcıları ve kurumsal ziyaretçileriyle birlikte verimli bir sinerji oluşturmayı hedefliyor.

Orta ve Doğu Avrupa'nın DMC uzmanı lider seyahat acentaları sözcülerinin, profesyonel kongre organizatörü PCO'ların ve sektör uzmanlarının mini seminer sunumlarıyla birçok güncel ve yeni stratejinin, değişen tüketici alışkanlıklarının ve yeni toplantı modeli trendlerinin konuşulacağı ECECIBT mini seminer sunumları tüm katılımcıların aynı anda birarada bulunabilmesi için özel bir konsept ile hazırlanmıştır.

Fuar süresince tüm ziyaretçilere, hosted buyer/satın almacılara ve tüm katılımcı firmalara ulaştırılacak olan resmi ECECIBT 2010 fuar katalogu, fuar sonrasında da birçok ülkenin kongre ve turizm bürolarına, seçkin DMC ve PCO firma temsilcilerine hem ECECIBT fuarını tanıtmak hem de katılımcı firmaları yurt içinde ve yurt dışında doğru hedef kitlelerle buluşturmak için bir sene boyunca posta ile gonderilerine devam edecektir.

ECECIBT 2010 aynı zamanda yabancı konukların ve fuar katılımcılarının daha iyi iletişim kurabilmesi için bir Gala-Kokteyl Gecesi de düzenliyor. Tanışma daveti ECECIBT 2010 fuarının ilk günü olan 24 Haziran Perşembe akşamı düzenlenecek bir gala kokteyl resepsiyonu ile tüm konuklarını keyifli bir atmosferde Istanbul'un seçkin bir davet mekanında buluşturmayı hedefliyor. Sadece fuar katılımcıları, hosted buyer/satın almacılar, Türk ve yabancı basın mensupları, davetli protokol misafirleri ve sektör temsilcilerinin biraraya geleceği bu seçkin tanışma daveti, mevcut ve potansiyel iş bağlantılarının ve fuar süresince yapılacak karşılıklı görüşmelerin pekiştirilmesini hedefliyor.

Daha detaylı bilgi ve katılım şartları için:
www.ececibt.com  info@ececibt.com