ECECIBT 2010 GÜN SAYIYOR

ECECIBT 2010 Fuarı 24-25-26 Haziran 2010 tarihleri arasında Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı'nda gercekleşecek

TURİZMİN SESİ


24-25-26 Haziran 2010 tarihleri arasında Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı'nda gercekleşecek olan ECECIBT 2010 Fuarı, iş turizmi, konferans, toplantı, seminer ve kongre turizmine yatırım yapmış olan firmaların, acentaların ve otellerin Orta ve Doğu Avrupa ile mevcut olan iş hacmi ve potansiyelini arttırmak için düzenlenmektedir. Katılan ülkeler alfabetik sıra ile; Arnavutluk, Bosna Hersek, Bulgaristan, Çek Cumhuriyeti, Estonya, Hırvatistan, Karadağ, Letonya, Litvanya, Macaristan, Makedonya, Polonya, Romanya, Sırbistan, Slovakya, Slovenya, Türkiye, Ukranya ve Yunanistan.

Orta ve Doğu Avrupa'nın DMC uzmanı lider seyahat acentaları sözcülerinin, profesyonel kongre organizatörü PCO'ların mini seminer sunumlarıyla birçok güncel ve yeni stratejinin, değişen tüketici alışkanlıklarının ve yeni toplantı modeli trendlerinin konuşulacağı ECECIBT 2010 mini seminer sunumları , aralarında SITE, ECM, MPI ve IAPCO gibi uluslararasi toplantı turizminin duayenlerininden oluşan seçkin bir konuşmacı konuk listesini fuar süresince 24-25-26 Haziran 2010 tarihleri arasında Istanbul'da ağırlayacak.

ECECIBT 2010 aynı zamanda yabancı ve Türk satınalmacıların seminer konusmacıları ve fuar katılımcıları ile daha iyi iletişim kurabilmesi için bir tanışma gecesi düzenliyor. Fuarının ilk günü olan 24 Haziran Perşembe akşamı Sakıp Sabancı Müzesi Emirgan içindeki The Seed Fıstıklı Terrace'ta düzenlenecek bir kokteyl resepsiyonu ile tüm konukların fuar süresince yapacakları karşılıklı görüşmelerin pekiştirilmesi hedefleniyor.

Doğu ve Orta Avrupa, uluslararası toplantı ve kongre pazarında yeni fakat önemli bir destinasyon. Son yıllarda, başta İstanbul olmak üzere, başarılı kongrelere ev sahipliği yapan Türkiye, dünyada en çok tercih edilen 50 destinasyon arasında 13üncü sıradan yerini almış durumda. Türk Hava Yolları'nın birçok noktaya yeni seferler başlatması ve komşu ülkelerle olan sınırların açılmaya başlaması da kongre ve iş turizmine olumlu katkılar sağlıyor.

ECECIBT 2010 fuarı kapsamında 25 Haziran 2010 Cuma gunu gerçekleşecek olan seminer konuşmacıları
1. Mrs. Carolyn Dow / Director of Society of Incentive Travel Executives, SITE Europe
KONU: Motivasyonel şirket seyahatlerinin işe yaradığına dair kanıtlar ve bulgular
2. Mr. Jens Thraenhart / Publisher of ChinaTravelTrends.com + Dragon Trail China
KONU: Dünyanın hızla büyüyen Çin seyahat pazarındaki yeni oluşan iş turizmi potansiyelini ülkelerine çekmek isteyen oteller ve acentalar için pratik ve stratejik bilgiler
3. Mr. Antonio Ducceschi, CMM / Meeting Professionals International, MPI
KONU: Future Watch 2010 ve MPI'ın Barometresi: Uluslararası toplantı ve konferans turizminde MPI'ın öngördüğü yeni trendler, sektörün sundukları ve yeni iş fırsatları. Future Watch 2010 araştırması en etkili 2000 turizmci ve toplantı organizatörü tarafından Amercan Express sponsorluğunda yapılan bir araştırmanın neticesinde ortaya çıkmış olan önemli bir sektör raporudur.
4. Michel Neijmann /International Association of Professional Congress Organizers, IAPCO Training Academy
KONU: Kongre ve toplantı sektöründe kaliteli neticeler almak ve başarıya ulaşmak için eğitimin önemi.
5. Mr.Dieter Hardt-Stremayr, current European Cities Marketing ECM President and CEO of Graz Tourism
KONU: Avrupa Destinasyon ve Şehirler Pazarlama Komisyonu'nun Orta ve Doğu Avrupa için yaptığı mevcut atılımlar ve tanıtım çalışmaları.
6. Mrs. Hajar Ali, Partner / Urbane Nomads, Singapore
KONU: Incentive iş gezileri ve konferans turizminde ülkelerin kültürel ve tarihi miraslarının ortaya çıkarılmasının ve yöresel gezilerin önemi
7. Prof. Wolfgang Arlt, CEO of the China Outbound Tourism Research Institute
KONU: Çin Outbound Turizm Araştırma Enstitüsü'nün 2010 ve 2011 yıllarında Orta ve Doğu Avrupa ülkeleriyle yapacakları işbirliği çalışmaları ve yeni nesil Çini işadamlarının seyahat eğilimleri.
8. Mr. Başaran Ulusoy / TURSAB President (Association of Turkish Travel Agencies)
KONU: Seyahat Acentalarının ve Destinasyon Yönetimi yapan şirketlerin ulusal veya uluslararası toplantı ve konferanslarda stratejik önemi ve kongre organizatörleriyle işbirliği çalışmaları.
9. Mr. Christopher Korenke, Vice President Commercial, Star Alliance Services GmbH
KONU: Kongre, toplantı ve iş turizmi yapan kuruluşlara Star Alliance Grup bünyesinde sunulan servisler ve ayrıcalıklar.

Daha detaylı bilgi ve katılım şartları için: www.ececibt.com  fuar@ececibt.com