DÜNYANIN EN UZUN KAYDIRAĞI

Aqua Fantasy Su Parkı da 1 Mayıs Cumartesi gününden itibaren yeni heyecanlara yelken açacak

TURİZMİN SESİ


İZMİR- Kuşadası-Selçuk arasındaki Pamucak Oteller Bölgesi'nde bulunan Aqua Fantasy Hotel&SPA'nın, 23 Nisan Çocuk bayramı ile birlikte yeni sezona girmesinin ardından, Aqua Fantasy Su Parkı da 1 Mayıs Cumartesi gününden itibaren yeni heyecanlara yelken açacak.

DÜNYANIN EN UZUN KAYDIRAĞI
Su parkına eklenen aile kaydırağı, önemli bir rekora da imza atıyor. Aile kaydırağı sınıfında, Dünya'nın en uzun kaydırağı ünvanını eline geçiren 222 metre uzunluğunda dev slide, Polin firmasının Türk mühendisleri tarafından projelendirildi ve üretildi.

20 Mayıs'tan itibaren devreye girecek olan devasa aile kaydırağı, en son teknolojik özellikleri de beraberinde taşıyor. Bu kaydırakta, kayılacak botlar bir makine tarafından kulelere taşınıyor. Böylece kaymak isteyenler, botlarını merdivenlerden çıkartmamış oluyor. Aqua Fantasy su parkına eklenen diğer yeni kaydırak ise yamaçtan aşağıya kayma hissini uyandırıyor.

Aqua Fantasy Genel Koordinatörü Aşkın Altıparmak, “Montajı devam eden yeni kaydırakların Mayıs ayının üçüncü haftasından itibaren devreye gireceğini belirterek, “Aqua Fantasy'de bu sene her zamanki heyecanların üzerine, adrenalin tutkunları için yeni heyecanlar eklendi. Yeni kaydırakların da eklenmesi ile sezon üyesi sayısında büyük artış bekliyoruz. Su parkına sezon üyesi olmak, tatilciler için büyük avantaj oluşturuyor. Sezon üyelerinin günlük girişleri neredeyse 1 liraya geliyor” dedi.