Dünya Turizminin gündemi ele alınacak

Dünya Turizm Yön Veren Liderler Yeniden World Tourism Forum Kapsamında Bir Araya Gelmeye Hazırlanıyor

TURİZMİN SESİ

Dünya turizmine yön veren liderler önümüzdeki günlerde World Tourism Forum kapsamında İstanbul ve Antalya’da bir araya gelecek. World Tourism Forum Akdeniz Bölge Toplantısı 10 Aralık tarihinde Antalya Maxx Royal Belek Resort Hotel’de, Global Toplantı ise 4-6 Şubat tarihleri arasında İstanbul Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı’nda düzenlenecek. Etkinlik kapsamında Dünya turizminin gündemi ele alınacak. World Tourism Forum, dünya turizmine yön veren liderlerini yeniden bir araya getirmeye hazırlanıyor. 4-6 Şubat tarihleri arasında 7000 konuğun beklendiği dev organizasyon İstanbul Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı’nda gerçekleşecek. “Turizmin Davosu” World Tourism Forum’da siyasetin turizme etkisi, online turizm, teknoloji ve akıllı yatırımlar, sağlık turizmi, alışveriş seyahatleri, otelcilik sektöründe yeni hizmet kavramı gibi önemli konular ele alınacak. 10 Aralık tarihinde Antalya Maxx Royal Belek Resort Hotel’de gerçekleşecek olan World Tourism Forum Akdeniz Bölge Toplantısının konusu ise online turizm, destinasyon pazarlaması, turizm yatırımları, golf turizmi olurken önemli katılımcılarla turizm sektörünün durumu ve geleceği masaya yatırılacak. World Tourism Forum Başkanı Bulut Bağcı’nın başkanlığında düzenlenecek World Tourism Forum’un global toplantısının gecesinde ise farklı kategorilerde “Turizmin Oskarları” dağıtılacak.

 
GLOBAL BULUŞMA İSTANBUL’DA OLACAK
World Tourism Forum, dünyadaki trendleri belirleyen kanaat önderlerini dünyanın farklı noktalarında bir araya getirerek sektör temsilcileri ile buluşturuyor ve sektöre yön veriyor. Turizm sektörünün geleceğinin konuşulduğu “World Tourism Forum Global Meeting”, 2016 yılında İstanbul'da sektör yöneticileri, yatırımcılar ve siyasi otoriteler ile bir araya gelecek. Bulut Bağcı başkanlığında İstanbul Lütfü Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı’nda gerçekleşecek olan World Tourism Forum’da online turizm, turizm yatırımları, kongre turizmi, sağlık turizmi, teknoloji ve akıllı yatırımlar, havacılık sektöründe yeni trendler, iş seyahatleri, alışveriş turizmi gibi turizm için önemli olan konular turizmin önde gelen turizm otoriteleri tarafından İstanbul’da tartışılacak. Forumda Dünya turizm vizyonunun ülke profesyonelleriyle paylaşılması, yeni nesil tüketici davranışı modellerinin katılımcılara aktarılması, Türkiye turizmindeki gelişen ivmenin uluslararası boyutta tanıtılmasını sağlamak amaçlanıyor. Gecenin sonunda ise Bulut Bağcı turizmin oskarlarını dağıtacak.
 
TURİZMİN OTORİTELERİ ANTALYA’DA BULUŞACAK
Turizm otoritelerinin,  turizm yatırımcılarının ve turizmin önde gelen bölge tanıtım ofislerinin başkanlarının konuşmacı olarak yer alacağı World Tourism Forum Akdeniz Bölge Toplantısı’nda forumun vizyonunun diğer ülkelerle paylaşılması, Türkiye’nin potansiyel turizm kaynaklarına dikkat çekerek ülke ekonomisine katkıda bulunulması ve Türkiye’nin turizm piyasasındaki payının artırılması hedefleniyor.